Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

EXC20 Sky Lagoon

Het nieuwe geothermische bad, gelegen op een verbluffende locatie aan zee, wordt ook wel hèt alternatief voor de alom bekende Blue Lagoon genoemd. De luxe ‘infinity-edge’ waarbij het bad in zee over lijkt te gaan, gecombineerd met de traditionele look van oude turfhuizen zorgt ervoor dat het bad perfect in de omgeving past.

Het relaxende bad in het luxe bad is pas de eerste stap in een 7 stappen tellend ‘ritueel’. Na je bad koel je snel af in een koud badje voordat het tijd is voor een bezoek aan de mooie, ruime sauna. Stap 4 is een koud mistbad, gevolgd door het scrubben van je huid met de Sky body scrub. Hierna kan je genieten van een stoombad en een afsluitende douche.

Vanuit het centrum van Reykjavik wordt er dagelijks om 13:00 – 15:00 – 17:00 & 19:00 uur een shuttle service aangeboden die kan worden bijgeboekt. De  bus terug vertrekt om 15:30 – 17:30 – 19:30 & 21:30 uur.

Er worden 3 verschillende entree’s aangeboden: Wil je alleen naar het bad en heb je geen tijd of zin in het ritueel dan is het Pure Lite entree voor jou. Genieten inclusief het ritueel (1x) is inclusief in het Pure entree. En wil je naast het ritueel ook graag een privé omkleedkamer dan kan je kiezen voor de Sky entree.

Benieuwd hoe je excursies kunt boeken? Klik hier.