Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

EXC19 Hondensledetocht IJsland

Hondenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een hondensledetocht door het prachtige landschap van Zuid IJsland. IJsland heeft geen besneeuwde bossen en bevroren rivieren zoals in Lapland, maar dat maakt deze tocht niet minder avontuurlijk. 

Er worden slechts 2 tot 3 keer per dag tours uitgevoerd en de route wordt elke dag aangepast. Dit wordt gedaan om de honden geïnteresseerd en gemotiveerd te houden én uiteraard om niet teveel van ze te verlangen. Alle honden zijn geboren in de kennel of zijn op jonge leeftijd geadopteerd/gered. Ze zijn daarom allen zeer sociaal, vriendelijk en goed getraind. De kennel mag niet bezocht worden om de honden rust te geven buiten de tours om. Ze zijn wel dól op knuffelen, dus dit kan prima tijdens één van de tours!

Het uitvoeren van deze tochten is zeer weersafhankelijk. Er wordt gestart in de regio Zuid IJsland (zie kaartje). Dit is op besneeuwd landschap of grasland, net wat moeder natuur aan te bieden heeft. Het startpunt kan hierom last minute wijzigen. Het is daarom met name bij de self-drive tour van belang voor aanvang te bellen met de uitvoerende organisatie om de locatie te verifiëren.

Benieuwd hoe je excursies kunt boeken? Klik hier.