Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Open Vouchers

EXC23 Cavetour Vidgelmir

15 november 2013

De Vidgelmir cave wordt bejubeld als één van de machtigste grotten van IJsland. Met zijn 1600 meter zit de grot vol kleurenpracht en bijzondere lavaformaties. Een familietour voor alle generaties.

Lees meer ›

EXC24 Cavetour Vatnshellir

15 november 2013

Een indrukwekkende tour door de Vatnshellir lavagrot op Snaefellsnes, je volgt letterlijk de lavastroom 200 meter de grot in. Zo diep onder de grond ervaar je absolute stilte.

Lees meer ›

EXC71 Krauma Bath & Spa

15 januari 2013

Je kunt baden in natuurlijk water bij het Krauma baths & spa complex. Water van een heetwaterbron (100 graden Celsius) wordt gemengd met gletsjerwater voor een ultieme beleving!

Lees meer ›

OV The Battle of Iceland

15 januari 2013

Maak je op voor een meeslepende tentoonstelling die een stap verder gaat dan het reguliere geschiedenismuseum. Met Virtual Reality brillen waan je je midden in het gevecht.

Lees meer ›

OV Laugarvatn Fontana

15 januari 2013

Laugarvatn Fontana is een saunacomplex met onder andere stoombadfaciliteiten. Laugarvatn is van oudsher bekend vanwege z’n natuurlijke stoombronnen.

Lees meer ›

OV FlyOver Iceland

15 januari 2013

Het spectaculaire FlyOver Iceland opent begin augustus 2019 zijn deuren. Dankzij de modernste technologie heb je tijdens deze 4D ‘experience’ echt het gevoel dat je vliegt.

Lees meer ›

OV Lava Centre

15 januari 2013

Een hightech interactieve tentoonstelling over vulkanische activiteit en de kracht van moeder natuur. Een open voucher geeft je de vrijheid het bezoek zelf in te plannen.

Lees meer ›

OV Walvisexcursie Husavík

15 januari 2013

Geniet van een walvisexcursie in de fjord van de ‘walvis-hoofdstad’ van IJsland, Húsavík. Een open voucher geeft je de vrijheid deze excursie zelf in te plannen.

Lees meer ›

Entree Vök Baths

15 januari 2013

Geopend sinds 27 juli: het gloednieuwe badencomplex Vök-Baths. Ontspan met een warm bad en geniet van het restaurant, de infusion bar en biertjes van de lokale bierbrouwerij.

Lees meer ›

OV Whales of Iceland

15 januari 2013

Levensgrote replica’s van walvissen ‘zweven’ door de lucht in walvismuseum Reykjavik. Met dit open voucher leer je alles over de Whales of Iceland in dit bijzondere museum.

Lees meer ›