Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Noorderlicht excursies

EXC98 Aurora boottocht (R)

15 februari 2013

Excursie Noorderlicht per boot waarbij je op zoek gaat naar het mysterieuze noorderlicht. Je vaart weg van de stadslichten om je kans zo groot mogelijk te maken.

Lees meer ›

EXC99 Noorderlicht bustour

15 februari 2013

Avondtour per bus waarbij je op zoek gaat naar het mysterieuze noorderlicht. Je rijdt weg van de stadslichten om je kans zo groot mogelijk te maken.

Lees meer ›

EXCS1 Auroranight Camp Barentz

1 januari 2013

Het is een magische gebeurtenis als je het Noorderlicht te zien krijgt. Geniet van deze all-inclusive avond inclusief een fascinerende presentatie en een heerlijke maaltijd.

Lees meer ›

EXCS2 Sneeuwscooter Aurora

1 januari 2013

Tijdens deze donkere weken maken we juist gebruik van het gebrek aan daglicht. Op pad met de gids maken we een tocht door het besneeuwde landschap van Spitsbergen.

Lees meer ›

EXCS4 Aurora Snowcat tour

1 januari 2013

De felrode Snowcat is niet te missen! Tijdens de tour door het besneeuwde landschap van Spitsbergen worden er diverse stops gemaakt om het Noorderlicht te kunnen spotten.

Lees meer ›

EXCS5 Noorderlicht sledesafari

1 januari 2013

Het enthousiasme van de honden is aanstekelijk tijdens deze sledetocht. Een tour als deze, onder een met sterren en hopelijk Noorderlicht gevulde hemel is er één als geen ander!

Lees meer ›

EXCS8 Bierproeverij 78° Noord

1 januari 2013

Krijg de ‘full story’ tijdens een tour en proeverij op 78 graden Noord en proef lokaal gebrouwen bier van o.a. 2000 jaar oud gletsjerwater van de Boge Gletsjer.

Lees meer ›

EXCS9 Sledetocht Bolterdalen

1 januari 2013

Ga je mee op hondensledetocht door een ‘winter wonderland’?! Het komt regelmatig voor dat we rendieren tegenkomen op deze tour en ook poolvossen kunnen voorbij komen.

Lees meer ›

EXCS10 Sledetocht & Icecave visit

1 januari 2013

Een avontuur van 7 uur, dat mag het gerust genoemd worden! Je rijdt met je eigen ’team’ naar een prachtige ijsgrot die alléén per hondenslede bereikbaar is.

Lees meer ›