Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Gletsjer- & sneeuwscootertochten

EXC5 Golden Circle actief

15 december 2013

Naast een bezoek aan IJslands bekende Golden Circle gebied, maak je een een actieve, ca. 1 uur durende, sneeuwscootertour op de gletsjer Langjökull, gelegen in West IJsland.

Lees meer ›

EXC25 Sneeuwscooter Zuidoost

15 november 2013

Je maakt een avontuurlijke sneeuwscootertour van ca. 1 uur op IJslands grootste gletsjer, de Vatnajökull. De gletsjer is qua grootte te vergelijken met onze 3 noordelijke provincies.

Lees meer ›

EXC26 Sneeuwscooter Zuid

15 november 2013

Sneeuwscootertocht op de gletsjer Myrdalsjökull. Je reist per superjeep naar de top van de zuidelijk gelegen gletsjer, waar je een avontuurlijke sneeuwscootertocht maakt.

Lees meer ›

EXC27 Sneeuwscooter West

15 november 2013

Je maakt een avontuurlijke sneeuwscootertour van ca. 1 uur op de gletsjer Langjökull. Je ontmoet je gids bij de Gullfoss waterval en reist samen verder naar de top.

Lees meer ›

EXC29 Sneeuwscooter Zuid (R)

15 november 2013

Start: vanuit Reykjavik. Langs de zuidkust reis je naar de gletsjer Myrdalsjökull. Naast de bezoeken aan o.a. watervallen van de zuidkust maak je een avontuurlijke sneeuwscootertour.

Lees meer ›

EXC30 Gletsjerwandeling (R)

15 november 2013

Start: vanuit Reykjavík. Per bus rijd je naar de gletsjer Mýrdalsjökull in Zuid IJsland. Je maakt op gletsjertong Solheimajökull een spectaculaire gletsjerwandeling van 3-3,5 uur o.l.v. een gids.

Lees meer ›

EXC31 Gletsjerwandeling Zuid

15 november 2013

Je rijdt zelf naar het startpunt in Zuid IJsland. De gids staat al op je je te wachten voor het maken van een spectaculaire gletsjerwandeling op de gletsjertong Solheimajökull.

Lees meer ›

EXC32 Gletsjerwandeling Z/oost

15 november 2013

Je rijdt zelf naar het startpunt toe waar de gids op je wacht voor het maken van de gletsjerwandeling over een gletsjertong in Zuidoost IJsland. Het niveau van de tour is licht.

Lees meer ›

EXC33 Icecave Vatnajökull

15 november 2013

In de winterperiode kun je o.l.v. ervaren gidsen een spectaculaire excursie maken naar de Icecave die zich gevormd heeft in de grootste gletsjer van IJsland, de Vatnajökull.

Lees meer ›

EXC34 Into the Glacier – classic

15 november 2013

Unieke 3-in-1 tour waarbij je de door mensen gemaakte ijstunnel in de gletsjer Langjökull ontdekt van alle kanten: op, in en er omheen! Je reist per 8WD monstertruck.

Lees meer ›