Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Busexcursies

EXC2 Vulkanisch Reykjanes

15 december 2013

Breng een bezoek aan een actieve vulkaan! Onder leiding van een gids wandel je naar de actieve Fagradalsfjall vulkaanuitbarsting in Geldingadalur.

Lees meer ›

EXC3 Golden Circle dagtour

15 december 2013

Een volledige dagtour vol met misschien wel de bekendste plekjes van IJsland, de ‘gouden’ waterval Gullfoss, het heetwaterbronnengebied van Geysir en het Nationale Park Thingvellir.

Lees meer ›

EXC4 Golden Circle express tour

15 december 2013

Een bezoek aan de bekende ‘gouden’ waterval Gullfoss, het heetwaterbronnengebied van Geysir en het NP Thingvellir in een lekker tempo zodat je de rest van de dag vrij hebt.

Lees meer ›

EXC5 Golden Circle actief

15 december 2013

Naast een bezoek aan IJslands bekende Golden Circle gebied, maak je een een actieve, ca. 1 uur durende, sneeuwscootertour op de gletsjer Langjökull, gelegen in West IJsland.

Lees meer ›

EXC8 Zuidkustavontuur

15 december 2013

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze tour. Je reist naar het zuidelijkste punt van IJsland met zijn zwarte zandstranden. Onderweg bezoek je prachtige watervallen.

Lees meer ›

EXC9 Inside the Volcano

15 december 2013

Altijd al willen weten hoe de binnenkant van een vulkaan eruit ziet? Tijdens deze spectaculaire excursie naar de Thrihnukagígar vulkaan daal je af naar de bodem van de krater.

Lees meer ›

EXC11 Lavatunnel tour

15 december 2013

Vlakbij Reykjavik ligt de Lavatunnel, de tour is een prachtige ontdekkingstocht naar vulkanische activiteit, leuk voor jong & oud! Kies uit een standaard tour, of een extreme tour voor avonturiers!

Lees meer ›

EXC13 Askja Lunar Tour

15 december 2013

Een volledige, maar zeer spectaculaire dagtour per 4WD-bus naar de in het binnenland gelegen vulkaan Askja. Onderweg stop je o.a. bij tafelberg Herdubreid en de ‘drakenkloof’.

Lees meer ›

EXC14 Dagtour IJsbergenmeer

15 december 2013

Per bus vertrek je vanuit Reykjavík naar Jökulsárlón. Op dit welbekende ijsbergenmeer maak je een boottocht waarbij je tussen de ijsbergen door langs de gletsjer vaart.

Lees meer ›

EXC16 Busvervoer Thórsmörk

15 december 2013

Vanaf de vroege zomer tot september vertrekt er dagelijks busvervoer vanuit Hvolsvöllur naar de vallei Thórsmörk, een wandelgebied dat prachtig verscholen ligt tussen 3 gletsjers.

Lees meer ›