Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Boekingsproces

Boekingskosten

Voor het boeken van je reis brengen wij reserveringskosten volgens onderstaand overzicht in rekening. Reserveringskosten worden éénmalig per factuur belast.
Reserveringskosten pakketreis (boeking vanuit Nederland): € 35
Reserveringskosten overige landen: € 50
Reserveringskosten pakketreis zonder vlucht: € 50
Reserveringskosten losse reissegmenten: € 50

Naast reserveringskosten wordt per boeking éénmalig tot een gezelschap van 9 personen een bijdrage van € 2,50 voor het calamiteitenfonds in rekening gebracht. Voor boekingen gemaakt vanaf 1 februari 2021 geldt daarnaast een verplichte bijdrage voor de SGR per reiziger van € 5,00.
Verzekeringen zijn niet standaard bij de reissommen inbegrepen. In enkele gevallen is het verplicht een reisverzekering af te sluiten indien je hier nog niet over beschikt.

Betalingen

Algemene betalingscondities: Bij het tot stand komen van de overeenkomst (na ontvangst van de factuur/bevestiging) dient een aanbetaling van 25% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Betaling van het restant van de reissom moet uiterlijk acht weken vóór de dag van vertrek plaatsvinden. Op ons reisaanbod kunnen betalingscondities van toepassing zijn die afwijken van onze algemene betalingscondities. De op het reisaanbod van toepassing zijnde betalingscondities worden in dat geval bij de reis vermeld.

Betalingsmethoden

Op de bevestiging/factuur van je reis staan onze bankgegevens vermeld voor het voldoen van de betaling. Bij de bevestiging van reizen gebaseerd op speciale aanbiedingen, waarbij betalingen per omgaande moeten worden voldaan, ontvang je van ons via de e-mail een link voor het overmaken van de betaling via het online betalingssysteem. IJsland Tours biedt je de mogelijkheid om veilig online te betalen via Ideal voor betalingen in Nederland. Bij betalingen vanuit België kan dit via Bancontact-Mister Cash. Wij bieden geen mogelijkheid voor het betalen van de reissom met een creditcard. Betaling van de reissom contant op ons kantoor is enkel in overleg en op afspraak mogelijk.

Logo MisterCash  Logo Ideal

Bankgegevens IJsland Tours
ABN AMRO: NL14 ABNA 0446 0757 60
ING BANK: NL24 INGB 0005 3054 88

Voor betaling vanuit het buitenland:
BIC: ABNANL2A IBAN: NL14ABNA0446075760

Boekingsmethoden

Je kunt je reis gemakkelijk via onze website, per e-mail, of telefonisch bij ons boeken. Bezoek op kantoor is altijd op afspraak. Boek je je reis via onze website, dan nemen wij binnen 24 uur (werkdagen) contact met je op om je reis-aanvraag met je door te spreken. Wanneer je een wijziging in het reisprogramma wilt aanbrengen, zoals bijvoorbeeld een extra overnachting, stuur ons dan een e-mail of vermeld bij ‘opmerkingen’ op het boekingsformulier jouw speciale wensen.

Reisbescheiden

De (digitale) reisbescheiden versturen wij circa 2 weken voor vertrek, tot uiterlijk 10 dagen voor vertrek.

Herroepingsrecht

Op ons reisaanbod is het herroepingsrecht conform artikel 1.3 van de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing.

Boekingsgegevens

Voor het maken van een boeking vragen wij (een deel van) onderstaande gegevens:

Wijzigingen

De kosten voor het wijzigen van een bestaande reservering zijn € 50 (tot 8 weken voor vertrek), plus de eventueel ontstane meerkosten. Zie hiervoor eveneens de informatie ‘Wijzigingen’ per bestemming.