Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Northern Exposure Rijtour

Bezoek de wonderen rondom het meer van Mývatn en Europa's krachtigste waterval, de Dettifoss. Deze tour is door de Sunday Times genoemd in de top 10 van beste rijtours ter wereld. Noord-IJsland staat bekend om de spectaculair mooie natuur en het diverse landschap. De Dettifoss waterval, het Mývatn meer, de V-vormige kloof Asbyrgi en de gekke rotsformaties bij Hljódaklettar zijn slechts enkele parels die je en-route zult bezoeken.

Deze rijtour is geschikt voor zeer ervaren tot gevorderde ruiters. Meer informatie over het speciale paardenras 'de IJslander'? Klik hier.
De rijafstand is 160 km in 5 dagen.

Kies je accommodatie:

Basic

Verblijf: op slaapzalen, douche/toilet op de gang, geen ontbijt.

Prijs in euro en per persoon

 

Vertrek 2021 28 jun 02 aug 09 aug 16 aug 23 aug
1-persoonsprijs 2270 2270 2270 2270 2159

 

Inbegrepen

Tijdens rijtour overnachtingen in gedeelde kamers met gedeelde faciliteiten ⋅ verblijf o.b.v. volpension ⋅ regenkleding, waterfles, zadeltassen en caps · entree Myvatn Baths · vervoer van en naar Reykjavík in aansluiting op de rijtour ⋅ vluchten Reykjavík-Husavik en v.v. ⋅ vervoer naar de farm in Noord IJsland ⋅ reisgids IJsland.

Niet inbegrepen

Vlucht Amsterdam (Brussel en Düsseldorf ook mogelijk) IJsland en v.v. ⋅ luchthaventransfers van en naar Reykjavík ⋅ slaapzak ⋅ overnachtingen in Reykjavík ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ alcoholische drankjes ⋅ rijbroek, laarzen, jassen en handschoenen (let op regels voor schone kleding) ⋅ extra (persoonlijke) uitgaven ⋅  verzekeringen ⋅ optionele walvistour ⋅ alcoholische dranken.

Belangrijke informatie

Tijdens deze tour is er weinig ruimte voor bagagevervoer, ‘travel light’ is het devies. Harde koffers worden afgeraden. In de berghut (1 nacht) is er geen douche aanwezig.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis. Aanvullende boekingsvoorwaarden paardrijtour: De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling; bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) of later: de volledige reissom.

De uitvoerende organisatie behoudt het recht de route te wijzigen indien nodig ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.