Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Northern Lights Comfort tour

De winterperiode in IJsland is niet alleen prachtig vanwege de winterse landschappen. Het is dé tijd om het noorderlicht te kunnen spotten. De tour heeft daarnaast een 'luxe' tintje door het verblijf in een hotel met privé faciliteiten en een traditionele IJslandse feestavond.

Het noorderlicht is een lichtverschijnsel in de aardatmosfeer dat bij helder weer, vooral ‘s winters zichtbaar is. Wanneer het noorderlicht zich voordoet, zie je vaak een lichte gloed of is het licht zichtbaar als bewegende bogen, stralenbundels of een sierlijk dansend gordijn van licht. Noorderlicht hangt samen met uitbarstingen op de zon, waarbij grote hoeveelheden geladen deeltjes het heelal in worden geslingerd.

Korte tourbeschrijving:
Reisduur 3 dagen, 2 nachten en 2 rijdagen.
Meer informatie over het speciale paardenras 'de IJslander'? Klik hier.

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

 

Vertrek 2021 14 okt 21 okt
1-persoonsprijs 1495 1495

Inbegrepen

Paardrijtour zoals beschreven inclusief verblijf ⋅ maaltijden op basis van volpension, beginnend met het diner op dag 1 en eindigend met de lunch op dag 3 ⋅ verblijf in kamers met privéfaciliteiten ⋅ entree Secret Lagoon ⋅ IJslandse ‘feestavond’ ⋅ reisleiding ⋅ vervoer van en naar de farm ⋅ reisgids IJsland ⋅ Caps, waterfles,  regenkleding en zadeltassen.

Niet inbegrepen

Vlucht Amsterdam (Brussel ook mogelijk) naar IJsland ⋅ busvervoer luchthaven – Reykjavík en v.v. ⋅ eventuele overnachtingen in Reykjavík ⋅ diner op de laatste avond ⋅ rijbroek, laarzen, jassen en handschoenen (let op regels voor schone kleding) ⋅ extra (persoonlijke) uitgaven ⋅ verzekeringen ⋅ alcoholische dranken.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis. Aanvullende boekingsvoorwaarden paardrijtour: De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling; bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) of later: de volledige reissom.

De uitvoerende organisatie behoudt het recht de route te wijzigen indien nodig.

Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek, indien inbegrepen bij de reis, wordt per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.