Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Noorderlicht Fotoreis Herfst

Tijdens deze groepsreis Noorderlicht Fotoreis IJsland gaan we met Nederlandstalige reisleiding en een klein gezelschap van 6-7 personen op zoek naar het fascinerende noorderlicht. Onze gids Gerry van Roosmalen is tevens professioneel fotograaf, en auteur van het boek ‘Ode aan IJsland’. Overdag bezoeken we diverse highlights van het IJslandse landschap, het noorderlicht ‘spotten’ zal zich gedurende de avonduren afspelen. Tijdens de reis worden er korte wandelingen gemaakt tot maximaal 1 a 1,5 uur per dag (schoenen met goed profiel zijn een vereiste).

Een uniek verblijf van 2 nachten in de hooglanden van IJsland is inbegrepen in deze reis!
Thórsmörk, een diepe vallei verscholen tussen 3 gletsjers, is in deze tijd van het jaar vaak enkel bereikbaar met speciale voertuigen. Het vervoer van en naar deze mooie plek wordt dan ook per superjeep verzorgd.

Middels een kennismakingsbijeenkomst voorafgaand aan de reis (za 25.08 in Utrecht) gaan we alvast enigszins in op compositie, landschapsfotografie, techniek van het fotograferen, het gebruik van filters, creatieve(re) fotografie en andere zaken waar je rekening mee moet houden voor het beste resultaat van deze fotografiereis.

We verblijven op verschillende locaties in toeristenklasse accommodatie (kamers met eigen douche/toilet), en 2 nachten in de hooglanden in kamers met gedeelde douche/toilet. We sluiten de reis af met een laatste overnachting nabij de luchthaven. Er is slechts een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar.

VertrekdatumToeristen/Budget klasse

Prijs in euro en per persoon

Vertrekdatum 29 september 2018
1-persoonskamer
2-persoonskamer
1 persoon, kamer op indeling -heer- *
1 persoon, kamer op indeling -dame- *

* Alleenreizende deelnemers van hetzelfde geslacht delen eenzelfde kamer. De kamerverdeling gebeurt in volgorde van inschrijving. Indien je als alleenreizende deelnemer geen kamer zou kunnen delen met een medereiziger van hetzelfde geslacht (geen aanmeldingen), dan wordt de toeslag voor een 1-persoonskamer doorbelast.

De inschrijving is gesloten.

Inbegrepen

Vlucht met Icelandair gebaseerd op de economy klasse (groepstarief) ⋅ luchthavenbelasting a € 120 ⋅ stoelreservering ⋅ handbagage tot 10kg pp en ruimbagage tot 23kg pp ⋅ vervoer en reisleiding ⋅ 8 nachten accommodatie, waarvan 6x in kamers met douche/toilet en 2x in kamers met gedeelde douche/toilet, incl. 11% BTW ⋅ maaltijden volgens programma (8x ontbijt, 8x diner) ⋅ excursies volgens programma (waaronder superjeeptransfers Thorsmörk).

Niet inbegrepen

Lunch ⋅ persoonlijke uitgaven ⋅ eventuele toeslagen.

Extra Informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis.


Ga naar stap 2 ›

Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)				

De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.