Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Gullfoss & Geysir rijtour

Tijdens deze populaire 6-daagse rijtour worden highlights van het zuiden Gullfoss & Geysir in het zonnetje gezet. Het Nationaal Park Thingvellir bezoeken we ook op één van de dagen. Het beroemde Golden Circle gebied is één van highlights van IJsland, wat is er mooier dan deze highlights bekijken en bezoeken met echte IJslandse paarden.

De rijafstand is ca. 83 km in 4 dagen. De totale tour is 6 dagen / 5 nachten. Deze rijtour is geschikt voor ervaren ruiters. Meer informatie over het speciale paardenras 'de IJslander'? Klik hier.

Kies je accommodatie:

Budgetklasse

Verblijf: Kamers met gedeelde douche/toilet (op de gang).

Prijs in euro en per persoon

 

Vertrek 2021 29 mei 05 jun
12 jun
17 jul
24 jul
31 juli
28 aug
1-persoonsprijs 1490 1490 1599 1490

 

Inbegrepen

Paardrijtour zoals beschreven ⋅ overnachtingen in budget (2 tot 4-persoonskamers met gedeelde faciliteiten) ⋅ volpension tijdens rijtour ⋅ regenkleding, waterfles, zadeltassen en caps ⋅ reisgids IJsland · vervoer van en naar Reykjavik in aansluiting op de rijtour.

Niet inbegrepen

Vlucht van en naar IJsland ⋅ luchthaventransfers van en naar Reykjavík ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ rijbroek, laarzen, jassen en handschoenen (let op regels voor schone kleding) ⋅ extra (persoonlijke) uitgaven ⋅ verzekeringen ⋅ genoemde facultatieve tour (alleen ter plaatse te boeken) ⋅ alcoholische dranken.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis. Aanvullende boekingsvoorwaarden paardrijtour: De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling; bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) of later: de volledige reissom.

De uitvoerende organisatie behoudt het recht de route te wijzigen indien nodig.

Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.