Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Beach & Mountain Ride

Het westen van IJsland is een gebied dat zeer geliefd is bij schrijvers, kunstenaars en liefhebbers van Vikingverhalen. De gletsjer Snæfellsjökull, bekend geworden door Jules Verne’s boek ´Reis naar het binnenste van de aarde´, torent hoog boven het landschap uit. Het schiereiland Snæfellsnes heeft een rijk gevarieerd landschap. Vanaf de boerderij Hraunholt naar het strand, waar de paarden en ruiters naar hartelust de 'tölt' kunnen beoefenen.

Korte tourbeschrijving:
6 dagen en 5 nachten
Totale rijafstand: ca. 100 km
incl. 4 dagen paardrijden
Geschikt voor ervaren tot gevorderde ruiters.

Meer informatie over het speciale paardenras 'de IJslander'? Klik hier.

Kies je accommodatie:

Budgetklasse

Verblijf: Kamers met gedeelde douche/toilet (op de gang).

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2021 07 jun
21 jun
09 aug 23 aug
1-persoonsprijs 1399 1499 1399

Inbegrepen

Tijdens rijtour overnachtingen in gedeelde kamers met gedeelde faciliteiten, opgemaakte bedden inbegrepen, incl. 11% BTW ⋅ verblijf o.b.v. volpension ⋅ regenkleding, waterfles, zadeltassen en caps · vervoer van en naar Reykjavík in aansluiting op de rijtour.

Niet inbegrepen

Vlucht van en naar IJsland ⋅ luchthaventransfers van en naar Reykjavík ⋅ overnachtingen in Reykjavík ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ alcoholische drankjes ⋅ rijbroek, laarzen, jassen en handschoenen (let op regels voor schone kleding) ⋅ extra (persoonlijke) uitgaven ⋅ verzekeringen. N.B. er wordt aangeraden kniehoge laarzen mee te nemen tijdens deze tour.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis.  Aanvullende boekingsvoorwaarden paardrijtour: De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling; bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) of later: de volledige reissom.

De uitvoerende organisatie behoudt het recht de route te wijzigen indien nodig.

Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.