Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Zuid Groenland Avontuur

De actieve groepsreis Zuid Groenland Avontuur laat je kennismaken met de verrassende natuur van Zuid Groenland. Verblijf is in tenten in "wilderness camps" die op prachtige locaties in de onontdekte natuur van Zuid Groenland liggen. Daarnaast verblijf je enkele nachten in hostels. Dit is de ideale reis voor de avonturier die de natuur in zijn puurste vorm wil aanschouwen.

Vervoer van en naar de kampen is per Rib boot. Per dag wordt er gemiddeld 3 tot 4 uur gewandeld, dit varieert van wandelingen van ca. 1 uur door een dorpje tot 6 uur in het binnenland. Vaak is het mogelijk een keuze te maken door een langere wandeling in te korten.

Het beschreven programma is een voorbeeld programma. Bij de reis doe je alle genoemde locaties aan, maar de volgorde is per vertrek verschillend en vooraf niet bekend. Aan het begin van de reis zal de reisleider het schema doorspreken en op de kaart uitleggen waar je allemaal heen gaat.

Kies je accommodatie:

Basic

Verblijf: op slaapzalen, douche/toilet op de gang, geen ontbijt.

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2023
vanuit IJsland
01 jul
15 jul
29 jul
12 aug
26 aug
1-persoonsprijs 3444 3444

 

Inbegrepen

Vlucht Reykjavik-Narsarsuaq en v.v. ⋅ luchthavenbelasting ⋅ Engelssprekende gids ⋅ transfers ter plaatse ⋅ volpension (m.u.v. diner in Nanortalik, Qaqortoq en Narsaq en lunch op de vertrekdag) ⋅ 8x overnachting in tenten ⋅ 6x overnachting in hostel ⋅ entree voor ‘Museum of Inuit Culture and Traditions’ ⋅ bezoek aan Brattahalid ⋅ gletsjerwandeling ⋅ camping en RIB boot uitrusting

Niet inbegrepen

Verblijf, maaltijden en vervoer in/naar IJsland ⋅ verzekeringen ⋅ diner in Nanortalik, Qaqortoq en Narsaq ⋅ lunch op de vertrekdag ⋅ onverwachte uitgaven veroorzaakt weersomstandigheden of vlucht/boot vertragingen ⋅ optionele excursie: Kayak tour van ca. 2 uur, € 85 per persoon (minimaal 2 deelnemers)

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis. Let op: er kan een aangepaste, hogere aanbetaling gevraagd worden bij deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.