Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Winter in Oost Groenland

Een reis per hondensledetocht in Kulusuk is een fantastische ervaring. Vanaf begin maart tot eind april (weersomstandigheden voorbehouden) worden er hondensledetochten naar Kulusuk in Oost-Groenland aangeboden, waarbij je met een Groenlandse menner op stap gaat. Het aantal personen per slede is afhankelijk van sneeuw- en ijscondities, maar is gemiddeld 2 tot 3 personen. Iedere hondenslede wordt getrokken door een team van 8-12 huskies.

Een goede conditie is een vereiste, want soms moet een deel (afhankelijk van de sneeuwomstandigheden) te voet worden afgelegd. De gemiddelde temperatuur bedraagt ca. -10°C in maart, oplopend tot ca. 5°C in mei. 's Avonds heb je een grote kans om het Noorderlicht te zien (tot half april is de beste periode).

Aangezien het vluchtschema vanaf Nederland niet aansluit op dat van IJsland naar Groenland, is deze reis inclusief een eerste en laatste overnachting in Reykjavík.

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2021
vertrek vrijdag
05.03-30.04
2-persoonskamer 2258
1-persoonskamer 2518

Inbegrepen

Vlucht met Icelandair of Transavia naar keuze (zie vluchtopties) gebaseerd op een vluchtprijs van € 300 pp inclusief luchthavenbelasting, stoelreservering, handbagage tot 10kg pp en 1 stuks ruimbagage pp ⋅  transfers Keflavik airport-Reykjavik hotel ⋅ 2 overnachtingen (1e en laatste nacht) in Reykjavik in kamers met douche/toilet, incl. ontbijt ⋅ retourvlucht Reykjavík-Kulusuk ⋅ transfers in Groenland ⋅ 2 nachten verblijf in Hotel Kulusuk ⋅ 2 nachten verblijf in Hotel Angmagssalik ⋅ verblijf op basis van volpension ⋅ programma zoals beschreven

Niet inbegrepen

Vervoer hotel Reykjavik-luchthaven Reykjavik en v.v. ⋅ eventuele toeslagen.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.