Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Laugavegur Individueel

Tijdens de wandelreis Laugavegur individueel volg je de bekendste wandelroute van IJsland. Je loopt dagelijks 5-7 uur en overnacht in berghutten met stapelbedden. Vervoer vanaf Reykjavik naar het begin- en eindpunt is inbegrepen, evenals de overnachtingen en een maaltijdenpakket. De afstand Landmannalaugar naar Thórsmörk (ca. 56 km) loop je in 6 dagen en de afstand Landmannalaugar naar Skógar (totaal 84 km) in 7 dagen. Voorafgaand en na afloop van de reis verblijf je nachten in Reykjavik.
Totale reisduur is hierdoor 8 of 10 dagen omdat er bij de langere versie een nacht in Skógar in een guesthouse wordt toegevoegd.

In Reykjavík ontvang je een pakket met trekkingmaaltijden. Bestek, mok en bord moet je zelf meenemen. Kookgerei is ter plekke aanwezig. De hutten zijn al vroeg in het seizoen volgeboekt omdat grote wandelorganisaties deze afblokken voor hun groepsreizen. Hierdoor kan het voorkomen dat je een tent wordt aangeboden. Mocht er later in het seizoen weer plaats vrijkomen, dan word je omgeboekt naar de hut. Zou je de drukte in de hut willen omzeilen, dan kun je tijdens de 8-daagse reis ervoor kiezen de gehele periode in een tent te verblijven. Tijdens de 9-daagse versie van de reis is dit niet mogelijk.

Kies je accommodatie:

8 dagen in tent (bagagevervoer incl.)
8 of 9 dagen in hut

Je overnacht in tenten. In Reykjavik verblijf je in hotels en B&B’s in kamers met gedeelde faciliteiten. Opgemaakte bedden en ontbijt zijn inbegrepen.

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2023
vrijdagen van 27 jun – 22 aug
8 dagen
in tent
1-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1359
2-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1274
3-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1274

 

Je overnacht in verwarmde berghutten met stapelbedden op zaal. In Reykjavik verblijf je in hotels en B&B’s in kamers met gedeelde faciliteiten. Opgemaakte bedden en ontbijt zijn inbegrepen.

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2023
dagelijks van 25 jun – 27 aug
8 dagen
in hut
 10 dagen
in hut
1-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1374 16790
2-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1253 1603
3-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1253 1603

 

Reis inclusief bagagevervoer – vertrek op vrijdag
Vertrek 2023
vrijdag van 25 jun – 27 aug
8 dagen
in hut
1-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1730
2-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1609
3-persoonskamer (niet tijdens wandelreis) 1609

 

Inbegrepen 8-daagse reis in tent

Overnachtingen Reykjavik (2) in een 2- of 1-persoonskamer incl. opgemaakte bedden en ontbijt (douche/toilet op de gang) ⋅ busvervoer van Reykjavik naar Landmannalaugar op dag 2 en van Thórsmörk naar Reykjavík op dag 7 ⋅ 5 tentovernachtingen (Vaudé Mark II Long) ⋅ Therm-a-rest Basecamp matras ⋅ gasbrander/kookgerei/borden en bestek ⋅ maaltijdenpakket (5x ontbijt, 5x lunch, 5x diner) ⋅ let op: op vertrekdag uit Husadalur is geen lunch inbegrepen ⋅ 4 dagen bagagevervoer ⋅ routebeschrijving ⋅ fotoboek IJsland

Inbegrepen 8-daagse reis in hut

Overnachtingen Reykjavik (2) in een 2- of 1-persoonskamer incl. opgemaakte bedden en ontbijt (douche/toilet op de gang) ⋅ busvervoer van Reykjavik naar Landmannalaugar op dag 2 en van Thórsmörk naar Reykjavík op dag 7 ⋅ 5 hutovernachtingen op slaapzaal (slaapzak zelf meenemen) ⋅ maaltijdenpakket (5x ontbijt, 5x lunch, 5x diner) ⋅ let op: op vertrekdag uit Husadalur is geen lunch inbegrepen ⋅ routebeschrijving ⋅ fotoboek IJsland

Inbegrepen 9-daagse reis in hut

Overnachtingen Reykjavik (2) in een 2- of 1-persoonskamer incl. opgemaakte bedden en ontbijt (douche/toilet op de gang) ⋅ busvervoer van Reykjavik naar Landmannalaugar op dag 2 en van Skógar naar Reykjavík op dag 8 ⋅ 6 hutovernachtingen op slaapzaal (slaapzak zelf meenemen) ⋅ maaltijdenpakket (6x ontbijt, 7x lunch, 6x diner) ⋅ routebeschrijving ⋅ fotoboek IJsland

Niet inbegrepen

Vlucht van en naar Keflavik ⋅ luchthaventransfers ⋅ bagagevervoer bij 8-daagse reis

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.