Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Fotoreis IJsland Noorderlicht

Staat IJsland al jaren op jouw bucketlist? Wil je eens in je leven het magische noorderlicht aanschouwen en uiteraard ook vastleggen met jouw camera? Ga dan met de fotografen van Fotografie-Reizen.nl mee! De periodes dat wij naar IJsland gaan, is de kans op het zien van het groene lichtspektakel groot. Dansende groene lichtbanen in de lucht tijdens het noorderlicht-spektakel. Je kan er maar niet genoeg van krijgen. Wie wil dat niet zien en fotograferen?

Daarnaast is het landschap op IJsland overweldigend. Je valt tijdens deze fotografie reis door IJsland van de ene verwondering in de andere. Verschillende betoverende landschappen op één dag. Het ene moment rijd je in een groene oase en het andere moment kan je in een sneeuwbui zitten. Op IJsland is alles onvoorspelbaar. Maar dat maakt deze fotografie reis juist zo aantrekkelijk. De diversiteit van de Fotoreis IJsland is groot. En je zult je blijven verbazen tijdens deze superreis.

Voor inhoudelijke en technische vragen en meer informatie over de reis verwijzen wij je graag door naar [email protected].

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrekdata 2024:

Wij werken momenteel aan een vernieuwde website, inclusief actuele prijzen.

Bel of mail ons gerust alvast voor een prijsopgave voor deze reis voor komend seizoen, wij staan voor je klaar!

T 030-2308010
@ [email protected]

Excuses voor de vertraging!

Inbegrepen

Vlucht met Icelandair gebaseerd op de economy klasse (groepstarief) ⋅ luchthavenbelasting ⋅ stoelreservering ⋅ handbagage tot 10kg pp en ruimbagage tot 23kg pp ⋅ vervoer en reisleiding ⋅ 7 nachten accommodatie in kamers met douche/toilet ⋅ maaltijden volgens programma (7x ontbijt) ⋅ entree Kerið krater.

Niet inbegrepen

Entree Secret Lagoon ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ bijdragen SGR en Calamiteitenfonds ⋅ reserveringskosten ⋅ eventuele toeslagen.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.