Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Authentiek Oost IJsland

Op zoek naar iets bijzonders? Zoek niet verder! Het Wilderness Center is een authentieke en rustige schuilplaats, gelegen aan de rand van de grootste wildernis van Noord-Europa. De historische uitstraling, die je aantreft in letterlijk alles om je heen, zorgt ervoor dat je teruggaat in de tijd. Het merendeel is ontworpen door de eigenaar van de boerderij (een filmregisseur en een historicus) en gezien zijn perfectionisme zijn ze daarom van uitstekende kwaliteit!

Deze reis wordt bestempeld als semi-groepsreis, je reist zelf naar Oost-IJsland waar je vervolgens wordt opgehaald door de shuttle van het Wilderness Center. Je gaat op pad met lokale gids(en) voordat je zelf weer terug reist. De laatste nacht in Reykjavik is volledig op eigen gelegenheid.

Kies je accommodatie:

Zomer 2020

Verblijf in het Wilderness Center & Guesthouse/B&B in Reykjavik in kamers zonder faciliteiten. Opgemaakte bedden en ontbijt zijn inbegrepen.

Prijs in euro en per persoon

Vertrekdata 2024:

Wij werken momenteel aan een vernieuwde website, inclusief actuele prijzen.

Bel of mail ons gerust alvast voor een prijsopgave voor deze reis voor komend seizoen, wij staan voor je klaar!

T 030-2308010
@ [email protected]

Excuses voor de vertraging!

Inbegrepen

Vlucht met Icelandair of Transavia naar keuze (zie vluchtopties) gebaseerd op een vluchtprijs van € 450 pp (hoogseizoen 01.06-26.08) of € 350 pp (voor-/naseizoen) inclusief luchthavenbelasting, stoelreservering, handbagage tot 10kg pp en 1 stuks ruimbagage pp ⋅ vlucht met Air Iceland Connect vanaf Reykjavik in de economy klasse ⋅ luchthavenbelasting ⋅ handbagage tot 6kg pp en ruimbagage tot 20kg pp ⋅ (luchthaven)transfers Keflavik-Reykjavik en v.v. ⋅ shuttleservice Egilsstadir airport-Wilderness Center en v.v. ⋅ 4 nachten accommodatie waarvan 3 nachten in het Wilderness Center en 1 nacht in Reykjavik ⋅ 4x ontbijt, 2x lunch(pakket) en 2x diner ⋅ IJsland reisboek.

Niet inbegrepen

Niet genoemde maaltijden ⋅ niet genoemde stops/excursies ⋅ eventuele toeslagen.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis. De getoonde route wordt ingepland door de eigenaar van het Wilderness Center, het kan i.v.m. weersomstandigheden of andere onvoorziene gebeurtenissen wijzigen. De inhoud zal grotendeels gelijk blijven, wellicht de volgorde ervan niet. Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.