Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Winter in West Groenland

Het plaatsje Ilulissat, gelegen in West Groenland is bij uitstek geschikt voor een wintervakantie, er zijn zelfs volop excursiemogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je op stap met een Groenlandse menner en zijn honden, een boottocht maken door de ijsfjord of uiteraard een noorderlichttour inplannen. Vergeet ons niet te vragen naar de mogelijkheden voor een nacht in een Iglo!

In de winter is de hondenslede in Ilulissat, dat 500 km boven de poolcirkel in West-Groenland ligt, het belangrijkste vervoermiddel. Ilulissat ligt temidden van enorme ijsbergen en gletsjers en is de op één na grootste stad van Groenland, met ca. 5000 inwoners. Met zijn ligging aan de rand van de immense, 60 km lange ijsfjord is Ilulissat de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste publiekstrekker van Groenland.

Kies je accommodatie:

Middenklasse
Comfortklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrek winter 2023 27 jan 03 feb
10 feb
17 feb
24 feb
03 mar
17 mar
24 mar
31 mar
2-persoonskamer 2133 2133 2133
1-persoonskamer 2498 2498 2498

 

De prijzen van dit pakket zijn gebaseerd op flextarieven. Bij boeking of bij een offerteaanvraag zullen wij de actuele prijs controleren.

Verblijf: Meest comfortabele accommodaties, kamers met douche/toilet.

Prijs in euro en per persoon

Vertrek winter 2023 27 jan 03 feb
10 feb
17 feb
24 feb
03 mar
17 mar
24 mar
31 mar
2-persoonskamer 2291 2291 2291
1-persoonskamer 2725 2725 2725

 

De prijzen van dit pakket zijn gebaseerd op flextarieven. Bij boeking of bij een offerteaanvraag zullen wij de actuele prijs controleren.

Inbegrepen

Vlucht Kopenhagen-Ilulissat via Kangerlussuaq (Air Greenland) en v.v. met 20kg ruim- en 8kg handbagage (55x40x23cm) ⋅ transfer luchthaven – hotel v.v. ⋅ 4 nachten verblijf in Hotel Arctic, (bij de comfortklasse in superior kamers) ⋅ ontbijt en 1x diner ⋅ welkomstbijeenkomst ⋅ lokale reisleiding.

Niet inbegrepen

Vlucht naar Kopenhagen incl. bijkomende kosten en overnachtingen in Kopenhagen* ⋅ facultatieve excursies ⋅ overige maaltijden ⋅ eventuele toeslagen.

*Kangerlussuaq wordt aangevlogen via Kopenhagen. Het vluchtschema vanaf Nederland/België sluit (meestal) niet aan op dat van Kopenhagen-Kangerlussuaq. Voor een complete reis kunnen wij zowel vluchten vanuit Nederland/België als overnachtingen in Kopenhagen voor je boeken.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen door onze partner en worden bij boeking nogmaals gecontroleerd. Het kan zijn dat er sprake is van een meerprijs of een korting ten tijde van boeking.


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.