Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Groenland van Zuid naar Noord

De reis begint in het groene Zuiden van Groenland vanwaar we koers zetten, per kustschip Sarfaq Ittuk, naar de hoofdstad Nuuk. Na ons cultureel opgeladen te hebben reizen we door naar ijsparadijs Ilulissat in West Groenland. De volgende stop zijn de mooie Ilimanaq Lodge, met zicht op de ijsfjord en de vaak aanwezige walvissen. Voordat de reis eindigt in Ilulissat bezoeken we de bijzondere Glacier Lodge Eqi, waar we direct zicht hebben op de afkalvende ijsbergen van het gletsjerfront.

Ontdek tijdens deze 15-daagse groepsreis de ongelofelijke contrasten van de Groenlandse natuur en de verschillende manieren van leven en gebruiken in de nederzettingen en steden in Zuid- en Westkust van Groenland. Geniet onder meer van wandelingen in overweldigende stilte en onaangetaste natuur, van groene bergen en turquoise ijsbergen, rijke bloemenvalleien en koude gletsjers.

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2022 25 jun 09 jul 23 jul 13 aug
2-persoonskamer 7094 7094 7094 7229
1-persoonskamer 8558 8558 8558 8693

De standard hut in Eqi heeft gedeelde douche/toilet, de comfort hut heeft privé douche/toilet. Het is, tegen een meerprijs, mogelijk om een luxer kamertype in Hotel Arctic en een cabin met eigen d/t in Eqi te boeken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! De nachten (2) in Igaliku zijn altijd o.b.v. gedeelde faciliteiten.

NB. Prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op flextarieven, na boeking wordt de prijs gecontroleerd en, indien afwijkend, met je besproken.

 

Inbegrepen

Vlucht Reykjavik-Narsarsuaq & Nuuk-Ilulissat & Ilulissat-Reykjavik incl. luchthavenbelastingen, 20kg ruimbagage en 8kg handbagage ⋅ Bootvervoer Narsarsuaq-Qassiarsuk-Itilleq & Igaliku-Qaqortoq ⋅ Vervoer en verblijf op kustschip Sarfaq Ittuk ⋅ Bootvervoer Ilulissat-Eqi en v.v. ⋅ genoemde hikes met gids ⋅ alle transfers op Groenland.
Overnachtingen: 1 in Hotel Narsarsuaq ⋅ 2 in Igaliku country hotel (gedeelde douche/toilet) ⋅ 1 in Hotel Qaqortoq ⋅ 1 in Hotel Hans Egede in Nuuk ⋅ 4 in Hotel Arctic in Ilulissat ⋅ 1 in Glacier Lodge Eqi in een privéhut met gedeelde faciliteiten (upgrade naar privé faciliteiten mogelijk) ⋅ 2 aan boord van Sarfaq Ittuk in een hut.
Maaltijden: ontbijt ⋅ welkomstdiner in Narsarsuaq ⋅ volpension in Igaliku ⋅ volpension aan boord Sarfaq Ittuk ⋅ volpension in Glacier Lodge Eqi en Ilimanaq ⋅ afscheidsdiner in Ilulissat

Niet inbegrepen

Vervoer naar en verblijf in IJsland* ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ drie optionele excursies: ‘Fish & Dish’ op dag 7 (€ 175 per persoon), het Ilimanaq gletsjeravontuur op dag 11 (€ 335 per persoon, kinderen t/m 11 jaar € 170 per kind) en de ijsbergen safari boottocht op dag 13 (€ 95 per persoon, kinderen t/m 11 jaar € 50 per kind), walvissafari op dag 9 € 165 per persoon ⋅ eventuele meerkosten door vertragingen veroorzaakt door (niet uitsluitend) veranderende weersomstandigheden.

*In aansluiting op het vluchtschema naar Groenland zijn (haast) nooit aansluitende vluchten naar Amsterdam te vinden. Omdat de weersverwachtingen op Groenland onvoorspelbaar kunnen zijn adviseren wij minimaal 1 nacht voor en 1 nacht na je verblijf in Groenland te plannen op de bestemming van overstap. IJsland Tours assisteert je graag in het boeken van deze elementen.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Er zijn voor deze reis geen excursies of transfers gevonden.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.