Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Winteravontuur Westfjorden

Ga mee op een unieke reis naar de Westfjorden! Deze semi groepsreis is zo ingedeeld dat voor (bijna) alles gezorgd is en je veel vrije tijd hebt om zelf het prachtige IJsland te ontdekken. Extra bijzonder is de periode, midden in de winter reis je af naar een stukje IJsland, waar 's zomers al geen massatoerisme te vinden is, laat staan 's winters! Geniet van de perfecte combinatie van actieve tours en pure ontspanning midden in de natuur.

Tijdens de reis worden er korte wandelingen gemaakt tot maximaal 1 á 1,5 uur per dag (schoenen met goed profiel zijn een vereiste). Alle bezienswaardigheden zijn makkelijk bereikbaar, winterse omstandigheden voorbehouden. We verblijven in hotels in kamers met douche/toilet. Opgemaakte bedden, ontbijt, 4 x lunch en 4 x diner zijn inbegrepen. De minimum leeftijd voor meereizende kinderen is 12 jaar, gezien het karakter van deze reis.

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2023/2024 02 okt
07 okt
05 nov
12 nov
21 feb 08 maa
15 maa
1-persoonskamer 2389 2329 2317 2317
2-persoonskamer 2281 2221 2209 2209

Inbegrepen

Vlucht met Icelandair gebaseerd op een vluchtprijs van € 450 pp in oktober, € 400 v.a. 01.11 t/m 30.04 ⋅ luchthavenbelasting ⋅ stoelreservering ⋅ handbagage tot 10kg pp en ruimbagage tot 23kg pp ⋅ luchthaventransfers v.v. ⋅ 5-daagse rondreis o.l.v. een Engelstalige gids ⋅ 6 overnachtingen in kamers met douche/toilet op basis van logies/ontbijt ⋅ vervoer Reykjavik-Heydalur en v.v. ⋅ 4x lunch ⋅ 4x 3-gangendiner ⋅ excursies naar de bron Deildartunguhver ⋅ de waterval Hraunfossar en Barnafoss op weg naar de Westfjorden ⋅ toegang tot het Settlement Museum in Borgarnes ⋅ toegang tot het Hekserijmuseum van Hólmavík ⋅ 2 uur durende tocht en een dagtocht te paard ⋅ 2 uur durende tocht en een dagtocht per kajak (weersafhankelijk) ⋅ in de avond op zoek naar noorderlicht ⋅ gratis toegang tot de thermale bronnen van Heydalur

Niet inbegrepen

Niet genoemde maaltijden ⋅ eventuele toeslagen.

Extra informatie

Enige rijervaring te paard wordt geadviseerd.

Indien de genoemde vluchtklasse niet meer beschikbaar is, geldt een vluchttoeslag. Deze reis betreft een aanbieding. Beschikbaarheid is op aanvraag. Het aanvragen van de reis geldt als een definitieve boekingsopdracht indien de reis beschikbaar is. Herroepingsrecht is derhalve niet van toepassing op deze reis. Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis.

Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.