Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Summer, Sun & Icebergs Groenland

Bereid je voor op een hele bijzondere reis met meer adembenemende momenten dan je verwacht. Het prachtige Westen van Groenland opent zijn deuren tijdens de middernachtzon. Deze complete reis is een onvergetelijke ervaring. Je hebt keuze uit 3 excursiepakketten die bomvol fantastische tours zitten om je dagen mee te vullen. Maak kennis met het grote ijs van Ilulissat en ontdek de unieke cultuur en traditionele levenswijze die samenvloeit met de moderne tijd in Groenland.

In deze periode van het jaar zijn de contrasten in het licht enorm. De middernachtzon zorgt voor prachtige en vooral kleurrijke taferelen op de ijsbergen, tegelijkertijd kan de opkomende mist een mysterieus tintje geven aan de bijzondere natuur in Groenland.

Excursiepakketten moeten vooraf bijgeboekt worden en zijn op aanvraag. Naast het standaard pakket zijn er ook 2 deluxe pakketten mogelijk.

Kies je accommodatie:

Middenklasse

Verblijf: Kamers met eigen douche/toilet

Prijs in euro en per persoon

Vertrek 2023 05 jun*
12 jun
19 jun
26 jun
03 jul
07 jul
10 jul
17 jul
21 jul
24 jul
31 jul
04 aug
07 aug
14 aug
21 aug
28 aug
04 sep*
2-persoonskamer 3260 3191 3143 3191
1-persoonskamer 4033 3657 3609 3657

*het is op deze data niet mogelijk de deluxe excursiepakketten incl. verblijf in Eqi of Ilimanaq te boeken.

NB Prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op flextarieven, na boeking wordt de prijs gecontroleerd en, indien afwijkend, met je besproken.

Extra bij te boeken naast de evt. excursiepakketten: Kayak excursie op dag 4 (ca. 3,5-4 uur waarvan minstens 2 uur op het water). Kosten € 170 per persoon. Deze excursie is niet geschikt bij rug- of schouderklachten. Minimum leeftijd, 12 jaar.

Inbegrepen

Retourvlucht Kopenhagen-Kangerlussuaq ⋅ Retourvlucht Kangerlussuaq-Ilulissat ⋅ transfers ⋅ 1 overnachting in Hotel Kangerlussuaq o.b.v. logies en ontbijt ⋅ 6 overnachtingen in Hotel Arctic o.b.v. logies en ontbijt en 1x diner.

Niet inbegrepen

Vluchten van en naar Kopenhagen ⋅ verblijf in Kopenhagen* ⋅ facultatieve excursiepakketten ⋅ niet genoemde maaltijden ⋅ eventuele toeslagen. *In aansluiting op het vluchtschema naar Groenland zijn (haast) nooit aansluitende vluchten naar Amsterdam te vinden. Omdat de weersverwachtingen op Groenland onvoorspelbaar kunnen zijn adviseren wij minimaal 1 nacht voor en 1 nacht na je verblijf in Groenland te plannen op de bestemming van overstap.

Extra informatie

Bekijk de boekingsvoorwaarden van deze reis ⋅ Reisbescheiden worden digitaal verstuurd (reisboek en/of wegenkaart, indien inbegrepen bij de reis, worden per post na ontvangst van de aanbetaling verstuurd).


Ga naar stap 2 ›

Vertrekdatum


Reiziger 1 (hoofdboeker)

 (volgens paspoort)
 (volgens paspoort)

(dd-mm-jjjj)De hierbij opgegeven adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken van de reisgegevens en de adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.


‹ Terug naar stap 1 Ga naar stap 3 ›

Kies hieronder de excursies en transfers die je toe wilt voegen aan de reis. Wij overleggen met je op welke data en tijden deze het best in de reis zijn in te passen.‹ Terug naar stap 2 Ga naar stap 4 ›

Verzekeringen

Kies de verzekeringen die je wilt toevoegen:

Reisverzekering (€1,92 per dag)

Annuleringsverzekering

Meer informatie over de verzekeringen van De Europeesche.

Heb je nog vragen of opmerkingen?Ik ga akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord met de ANVR consumentenvoorwaarden.

Let op: boekingsaanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.