Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Vakantiebeurs Utrecht

Door: Shanne Bax

Midden in de drukste tijd van het jaar is het vaste prik dat ons team op De Vakantiebeurs in Utrecht te vinden is! Doordat ons team maar klein is, we zijn met 5 dames in totaal, is het dus een strakke planning in januari. Wie draait er wanneer een beursdag en wie zorgt ervoor dat op kantoor alles op rolletjes blijft verlopen? Omdat we het allemaal erg leuk vinden om op de beurs te staan rouleert het vrijwel iedere dag welke collega er die dag in de Jaarbeurshallen te vinden is. Natuurlijk heeft dit ook wel íets te maken met het feit dat je voeten er niet beter op worden na zo’n beursweek ;-).

Jullie hebben eerder al kunnen zien dat ons team versterking krijgt van Sharon. Zij heeft zaterdag even mogen ‘proeven’ hoe de beurs er voor IJsland Tours aan toe gaat. Volgend jaar zal ook zij op volle sterkte schitteren in onze stand!

Team IJsland Tours op de Vakantiebeurs Utrecht

Nu we na een kleine week allemaal weer even op adem gekomen zijn, merken we op kantoor het effect van de beurs direct! Zoveel mensen die één van onze prachtige bestemmingen willen bezoeken komen langs, bellen of mailen voor meer informatie.

Sinds jaar en dag helpt oud collega Marianne ons team op de beurs. Haar enthousiasme en liefde voor IJsland steekt ze niet onder stoelen of banken, gelukkig maar!

Marianne

De laatste jaren krijgen we altijd een “bezoekje” van (een van) de professioneel fotografen met wie wij samen prachtige IJslandreizen samenstellen. Dit jaar stond Gerry van Roosmalen van 1ivision & ‘Ode aan IJsland’ op vrijdag en zaterdag bij ons in de stand. Hij heeft sinds 1999 IJsland meer dan 30 keer bezocht, met zijn groepen gaat hij op zoek naar de plekjes waar de massa niet te vinden is!

Gerry van Roosmalen

Bedankt! Aan iedereen die ons bezocht heeft. ‘See you next year?’

Over Shanne Bax
Het fijne van ons werk als specialist, is dat je volledig op kunt gaan in alle 'ins' en 'outs' van onze geliefde bestemmingen. Sinds 2013 doe ik dit dan ook vol overgave. Mijn favoriet...? Een cruise rond Spitsbergen is een onvergetelijke ervaring!

Alle blogs van Shanne