Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Recept Skyr Crème Brûlée

Door: Astrid Wiesenekker

IJslandse Skyr, wie kent het inmiddels niet? Het is een heerlijk en vers roomkaasje met de structuur van yoghurt. Het is in veel fruitsmaken te krijgen, zelfs in de supermarkten in Nederland. Nu bestaat Skyr ook in de smaak crème brulée, maar wij gaan een stapje verder…

Want wist je dat je zelf van Skyr (naturel) zelf een onweerstaanbaar lekkere Crème Brûlée kan maken? Ik deel graag het recept van deze Franse klassieker met IJslandse twist.

Ingrediënten

Bereiding

Wist je dat:

IJslandse Skyr weinig vet en veel eiwitten bevat? Heel gezond dus!
Recept ideeën

Over Astrid Wiesenekker
'Groene' landen zijn al jaren mijn favoriete vakantiebestemmingen. Sinds 2011 zit ik dus helemaal op mijn plek bij IJsland Tours. Met mijn kennis en ervaring van IJsland en de Færøer, stel ik graag mooie reizen samen naar deze fantastische bestemmingen!

Alle blogs van Astrid