Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Recept IJslandse chocoladesoep

Door: Astrid Wiesenekker

In IJsland heet dit bijzondere gerecht Kakósúpa. Dit IJslandse dessert is zó lekker dat het ook vaak als hoofdgerecht wordt geserveerd. Voor veel kinderen is dit, hoe verrassend ook, hun favoriete toetje. Het is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Dus ik deel graag dit recept met jou.

Ingrediënten

Bereiding

Serveertip:

Garneer je soepje met een flinke toef slagroom en een handje geroosterde granen en serveer met een glas melk en biscuitjes erbij!
IJslandse Kakosupa, ofwel chocoladesoep.
IJslandse Kakosupa, ofwel chocoladesoep.
Recept ideeën

Over Astrid Wiesenekker
'Groene' landen zijn al jaren mijn favoriete vakantiebestemmingen. Sinds 2011 zit ik dus helemaal op mijn plek bij IJsland Tours. Met mijn kennis en ervaring van IJsland en de Færøer, stel ik graag mooie reizen samen naar deze fantastische bestemmingen!

Alle blogs van Astrid