Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Recept – IJslandse Bosbessen Schnapps

Door: Astrid Wiesenekker

Net als de IJslandse keuken worden IJslandse cocktail recepten ook internationaal steeds bekender. Voor de Blueberry Schnapps wordt het beste uit één van de soorten bessen die in de ongerepte wildernis van de IJslandse natuur voorkomen gebruikt.

Recept voor Blueberry cocktail

Ingrediënten

Bereiding

Wat is jouw favoriete IJslandse recept? We horen het graag als je deze met ons wil delen!

Recept ideeën

Over Astrid Wiesenekker
'Groene' landen zijn al jaren mijn favoriete vakantiebestemmingen. Sinds 2011 zit ik dus helemaal op mijn plek bij IJsland Tours. Met mijn kennis en ervaring van IJsland en de Færøer, stel ik graag mooie reizen samen naar deze fantastische bestemmingen!

Alle blogs van Astrid