Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

360° Boutique Hotel

Door: Shanne Bax

360 ° BOUTIQUE HOTEL ligt in het hart van zuid IJsland en is een rustig hotel met thermale baden, een oase van rust voor luxe natuurliefhebbers, die het landschap waarderen met een prachtig uitzicht in combinatie met eersteklas kamers en persoonlijke service. Of je nu geniet van een heerlijk IJslands diner in het panoramarestaurant, geniet van het warme geothermische water of gewoon nooit de verbazingwekkende gezellige en rustige kamers verlaat, je zult ontdekken wat 360 hotel de beste optie maakt in zuid IJsland.

KAMERS

Kamers met hoge plafonds en grote open ramen, met prachtig uitzicht. De combinatie van ruw en zacht materiaal en de ruwe onafgewerkte look. Met betonnen muren en stijlvolle interieurs die net zoveel over functie gaan als stijl. Alle kamers zijn inclusief een gourmet ontbijt, toegang tot de spa met zijn geothermisch verwarmde zwembad en sauna’s, wifi en gratis parkeren.

DELUXE

JUNIOR SUITES

THE SUITE

Aparte slaapkamer en woonkamer met een grote badkamer. Hoge plafonds, grote open ramen met prachtig uitzicht. Perfecte combinatie van gemak, kwaliteit en design.

RESTAURANT

Geniet van verse lokale gerechten met een geweldig uitzicht. Ze serveren een volledig drie-gangen diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Prijzen 2020
Driegangendiner 8.000 ISK
Kindermenu 3.200 ISK

Ze bieden traditionele IJslandse gerechten en de culinaire tradities van de familie zo van de boerderij, bereid tot heerlijke gerechten. Gasten hebben overal panoramisch uitzicht op zuid IJsland. Het restaurant is elke avond geopend tussen 19.30 en 21.00 uur. Laat het ons uiterlijk 5 uur voor aankomst weten als je van plan bent om in het hotel te dineren.

Over Shanne Bax
Het fijne van ons werk als specialist, is dat je volledig op kunt gaan in alle 'ins' en 'outs' van onze geliefde bestemmingen. Sinds 2013 doe ik dit dan ook vol overgave. Mijn favoriet...? Een cruise rond Spitsbergen is een onvergetelijke ervaring!

Alle blogs van Shanne