Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Shanne Bax

Team IJsland Tours & gastschrijvers

Mijn fascinatie voor de Arctische gebieden is aangewakkerd sinds ik werkzaam ben bij IJsland Tours. De overweldigende natuur die je kunt vinden op onze bestemmingen is niet te evenaren. Dankzij de reizen naar al onze bestemmingen, die ik al heb mogen maken wordt mijn liefde voor onze bestemmingen steeds groter. Het is onmogelijk om alles te ontdekken tijdens één reis. Dus blijf ik terug gaan...


Bijzondere gletsjer-ervaringen

18 januari 2022 door Shanne Bax

De gletsjers op IJsland hebben een bijzondere aantrekkingskracht, en dat is niet voor niks. Op deze prachtige ijsmassa’s kan je onder andere wandelen, rijden en klimmen!

Lees verder

Een stoere landcruiser rijdt door de rivier in de IJslandse hooglanden.

Auto huren op IJsland

03 november 2021 door Shanne Bax

Welke huurauto is het meest geschikt voor jouw reis? Er hangt veel af van je gezelschap, het seizoen maar vooral welke typen wegen je wilt gaan rijden. Wij leggen graag uit welke auto je het beste kunt huren!

Lees verder

Update berichtgeving corona

22 juli 2021 door Shanne Bax

Op deze pagina vind je meer informatie over het corona virus op onze bestemmingen IJsland, Groenland, Spitsbergen en de Faroer eilanden.

Lees verder

De Gatklettur rots met rond gat bij Arnarstapi, West IJsland.

The Icelandic Pledge

05 juli 2021 door Shanne Bax

Visit Iceland leert je hoe je een verantwoordelijke toerist kunt zijn. Wat moet je aan, hoe moet je rijden en hoe maak je de perfecte selfie?

Lees verder

IJslands 'diner voor twee'

15 juni 2021 door Shanne Bax

Speciaal voor de liefhebbers hebben we een ‘diner voor twee’ samengesteld met typische IJslandse recepten.

Lees verder

Bij IJsland Tours kun je je ideale vakantie op maat laten samenstellen.

IJsland Tours; expert in maatwerk

26 maart 2021 door Shanne Bax

Voor de reiziger die zich afvraagt; waarom IJsland Tours? Hierbij het antwoord: onder andere omdat wij maatwerk expert zijn! Benieuwd wat nog meer? Lees snel verder…

Lees verder

IJslandse schurken en outlaws

24 december 2020 door Shanne Bax

Er wordt vaak gesproken over helden, maar hoe zit het met de schurken en outlaws van IJsland? In dit gruwelijke lijstje leer je er 7 kennen!

Lees verder

Familievakantie op IJsland

11 december 2020 door Shanne Bax

Op vakantie met familie en kinderen? IJsland is een van de veiligste & mooiste bestemmingen ter wereld. Lees onze tips voor een familievakantie IJsland!

Lees verder

Wat maakt Myvatn bijzonder?

03 december 2020 door Shanne Bax

Het meer van Myvatn is een prachtige plek, maar wat maakt Myvatn zo bijzonder? Wij hebben het voor je samengevat, lees snel verder!

Lees verder

IJslands landschap per regio

22 november 2020 door Shanne Bax

Hoewel bijna iedere regio wel een landschap heeft wat overeenkomt met de volgende, is het wel degelijk kiezen geblazen! Lees snel meer.

Lees verder

 

Over Shanne

Het fijne van ons werk als specialist, is dat je volledig op kunt gaan in alle 'ins' en 'outs' van onze geliefde bestemmingen. Sinds 2013 doe ik dit dan ook vol overgave. Mijn favoriet...? Een cruise rond Spitsbergen is een onvergetelijke ervaring!