Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Spitsbergen

Hondenslede avontuur

28 januari 2021

Een hondensledetocht is een fantastische ervaring. Je maakt in 3 dagen een tocht naar en van de Spitsbergen Expedition Lodge.

Lees meer ›

Spitsbergen winter safari

28 januari 2021

Tijdens de Spitsbergen winter safari van 5 dagen totaal, maak je een 3-daagse sneeuwscootertocht over gletsjers en bevroren fjorden in het noordelijke gelegen Spitsbergen.

Lees meer ›

Ontdek Spitsbergen

27 januari 2021

Vanuit de hoofdstad Longyearbyen op slechts 1000km onder de Noordpool, ontdek je het fascinerende Spitsbergen. Maak je reis compleet met bijzondere excursies!

Lees meer ›

Cruise Noord Spitsbergen

23 januari 2021

Ontdek de arctische lente tijdens deze expeditiecruise Noord Spitsbergen. Bij deze cruise, op een zeilschip, staat het beleven van de prachtige natuur centraal.

Lees meer ›

Centraal Spitsbergen & Aurora

23 januari 2021

Deze expeditiecruise met vertrek net voor het begin van de winter, is ideaal voor het observeren van het Noorderlicht! Je bezoekt de schitterende Bell Sund met prachtige toendra landschappen.

Lees meer ›

Cruise Spitsbergen 82 graden Noord

23 januari 2021

Reis mee naar 82 Graden Noord en aanschouw het indrukwekkende poollandschap, waaronder het bijzondere pakijs. Onderweg spot je schitterende pooldieren zoals de IJsbeer!

Lees meer ›

Cruise Isfjorden avontuur

23 januari 2021

Een Arctisch Avontuur is deze cruise zeker te noemen! Bezoeken aan spookstadjes, geologische wonderen en winterse kustlijnen, onder het genot van (hopelijk) het mysterieuze noorderlicht.

Lees meer ›

Cruise IJsberen Special

23 januari 2021

Tijdens deze cruise bezoek je de meest afgelegen en desolate gebieden van Spitsbergen en maak je goede kans om ijsberen, walrussen en andere dieren te zien!

Lees meer ›

Cruise Rond Spitsbergen

21 januari 2021

Er wordt gevaren langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden in de meest afgelegen en desolate, maar waanzinnig mooie gebieden van Spitsbergen.

Lees meer ›

Cruise Rond Spitsbergen en Kvitøya

21 januari 2021

Vaar langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden tot het meest oostelijke eiland van Spitsbergen en maak grote kans om ijsberen en walrussen te zien!

Lees meer ›