Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Groenland

Cross Country Ski Groenland

28 januari 2021

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Ga mee op avontuur tijdens deze 5-daagse cross country ski in Groenland. Je verblijft in Kulusuk en maakt dagtochten in de winterse omgeving.

Lees meer ›

Winter Highlights Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens deze reis maak je dagtochten, waaronder een spannende hondensledetocht, waarbij je wordt verrast door bevroren ijsbergen en hopelijk het majestueuze noorderlicht.

Lees meer ›

Ontdek Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens de 3-daagse reis Ontdek Oost-Groenland verblijf je in Kulusuk of Tasiilaq, in Oost Groenland. Eeuwenoude tradities i.c.m. moderne excursies maken deze reis zeker tot een succes!

Lees meer ›

Ontdek West Groenland

28 januari 2021

Ilulissat in West Groenland is de populairste bestemming in West Groenland. De vrije dagen besteed je aan het maken van bijzondere excursies.

Lees meer ›

Ontdek Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens deze 5 dagen vakantie in oost Groenland verblijf je in Tasiilaq, een traditioneel Inuit dorp midden in de prachtige natuur.

Lees meer ›

Winter in West Groenland

28 januari 2021

Bezoek Ilulissat in de winter en ontdek de ruime keuze aan excursiemogelijkheden. Denk aan hondensledetochten en noorderlichttours!

Lees meer ›

West Groenland Compleet

28 januari 2021

Ilulissat in West Groenland is de populairste bestemming in West Groenland. Een 4-daagse en complete ‘stedentrip’ naar Ilulissat inclusief excursies!

Lees meer ›

Groenland Aurorareis

27 januari 2021

Beleef het noorderlicht bij de poolcirkel in Groenland! 99% van alle Kangerlussuaq bezoekers hebben de afgelopen 10 jaar het noorderlicht kunnen zien.

Lees meer ›

Trekking Oost Groenland

25 januari 2021

Dompel je onder in één van de meest buitengewone landschappen die je ooit zal zien en kampeer met zicht op spectaculaire bergen of de beroemde ijsfjord!

Lees meer ›

Winter in Oost Groenland

24 januari 2021

Ga mee op stap met een Groenlandse menner en zijn honden in het winterse Kulusuk, Oost-Groenland. De beste reisperiode hiervoor is maart en april.

Lees meer ›