Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Groenland

Ontdek Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens de 3-daagse reis Ontdek Oost-Groenland verblijf je in Kulusuk of Tasiilaq, in Oost Groenland. Eeuwenoude tradities i.c.m. moderne excursies maken deze reis zeker tot een succes!

Lees meer ›

Ontdek Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens deze 5 dagen vakantie in oost Groenland verblijf je in Tasiilaq, een traditioneel Inuit dorp midden in de prachtige natuur.

Lees meer ›

Winter in West Groenland

28 januari 2021

Bezoek Ilulissat in de winter en ontdek de ruime keuze aan excursiemogelijkheden. Denk aan hondensledetochten en noorderlichttours!

Lees meer ›

West Groenland Compleet

28 januari 2021

Ilulissat in West Groenland is de populairste bestemming in West Groenland. Een 4-daagse en complete ‘stedentrip’ naar Ilulissat inclusief excursies!

Lees meer ›

Ontdek West Groenland

28 januari 2021

Ilulissat in West Groenland is de populairste bestemming in West Groenland. De vrije dagen besteed je aan het maken van bijzondere excursies.

Lees meer ›

Groenland Aurorareis

27 januari 2021

Beleef het noorderlicht bij de poolcirkel in Groenland! 99% van alle Kangerlussuaq bezoekers hebben de afgelopen 10 jaar het noorderlicht kunnen zien.

Lees meer ›

Winter in Oost Groenland

24 januari 2021

Ga mee op stap met een Groenlandse menner en zijn honden in het winterse Kulusuk, Oost-Groenland. De beste reisperiode hiervoor is maart en april.

Lees meer ›

Hondenslede & Noorderlicht

23 januari 2021

Je kunt deze reis het beste omschrijven als een ontdekkingstocht op een hondenslee, met een traditioneel Oost Groenlands tintje. Voor reizigers is dit één van de mooiste manieren om dichtbij de natuur te komen.

Lees meer ›

Zuid Groenland ‘exclusive’

23 januari 2021

Deze 8-daagse groepsreis is gerust een avontuur te noemen waarin we de prachtige natuur en de eeuwenoude Inuit cultuur ontdekken en leren kennen. Verblijf is in hotels.

Lees meer ›

Summer, Sun & Icebergs Groenland

23 januari 2021

Bereid je voor op een hele bijzondere reis met meer adembenemende momenten dan je verwacht. Het prachtige Westen van Groenland opent zijn deuren tijdens de middernachtzon.

Lees meer ›