Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Faerøer

Faroer Winter Fly-Drive

26 januari 2021

Tijdens deze winterse Fly-Drive reis je per huurauto ontdek je op eigen tempo de ‘pareltjes’ van deze fascinerende eilandengroep.

Lees meer ›

Ontdek de Faroer

26 januari 2021

Een 5-daagse stedentrip inclusief een hotel naar keuze in Tórshavn én autohuur, zodat je al het moois van de ‘schapeneilanden’ zelf kunt ontdekken.

Lees meer ›

Faroer Fly-Drive

23 januari 2021

Tijdens deze Fly-Drive reis je per huurauto langs de bekendste plekjes van deze fascinerende eilandengroep, waar er meer schapen wonen dan mensen.

Lees meer ›

Faroer Eilandhoppen

23 januari 2021

Een leuke manier om de bijzondere plekken van de Færøer te ontdekken: je hopt van eiland naar eiland per bus en ferry.

Lees meer ›

First time stedentrip Faroer

23 januari 2021

In 8 dagen ontdek je de natuurlijke pracht van de eilanden én de kleine maar zeer fijne hoofdstad Tórshavn. Deze First Time Stedentrip is een dikke aanrader! Inclusief 3 dagtours met lunch!

Lees meer ›

Faroer in een huisje

23 januari 2021

De Færøer heeft onbeperkte mogelijkheden tot rust te komen in de mooie natuur. En hoe kan dat beter dan vanuit een heerlijke vakantiewoning naar keuze?

Lees meer ›

Faroer met lokale gids

23 januari 2021

Tijdens deze semi groepsreis ontdek je vanuit standplaats Torshavn de bekendste plekjes van deze prachtige eilandengroep onder leiding van lokale gids(en).

Lees meer ›

Faroer Fly-Drive Plus

19 januari 2021

Rondreis per huurauto langs de mooiste plekjes van de Færøer, waaronder het zuidelijkste eiland Suduroy met steile kliffen en prachtige basaltformaties.

Lees meer ›

Faroer met Eigen Auto

16 januari 2021

Autoreis inclusief ferryovertocht vanaf Denemarken, waarbij je in een rustig tempo de diverse eilanden van de Færøer ontdekt.

Lees meer ›

Faroer & IJsland met eigen auto

9 januari 2021

Bij de autoreis Færøer en IJsland met eigen auto is de ferry vanuit Denemarken naar IJsland inbegrepen en maak je op de heenreis een 3-daagse stop op de Færøer.

Lees meer ›