Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Faerøer

Fietsreis Faroer

28 januari 2021

Ontdek de Faroer op de fiets, de eilanden zijn uitermate geschikt voor fietstochten! Tijdens deze 6-daagse fietsreis ga je met een gids op stap, naast fietstochten zijn er ook 2 busexcursies inbegrepen.

Lees meer ›

Faroer Winter Fly-Drive

26 januari 2021

Tijdens deze winterse Fly-Drive reis je per huurauto ontdek je op eigen tempo de ‘pareltjes’ van deze fascinerende eilandengroep.

Lees meer ›

Ontdek de Faroer

26 januari 2021

Een 5-daagse stedentrip inclusief een hotel naar keuze in Tórshavn én autohuur, zodat je al het moois van de ‘schapeneilanden’ zelf kunt ontdekken.

Lees meer ›

Faroer Fly-Drive

23 januari 2021

Tijdens deze Fly-Drive reis je per huurauto langs de bekendste plekjes van deze fascinerende eilandengroep, waar er meer schapen wonen dan mensen.

Lees meer ›

Faroer Eilandhoppen

23 januari 2021

Een leuke manier om de bijzondere plekken van de Færøer te ontdekken: je hopt van eiland naar eiland per bus en ferry.

Lees meer ›

Fietsen op de Faroer

23 januari 2021

De Faroer zijn een unieke vakantiebestemming en tijdens deze fietsreis maak je gebruik van uniek vervoer! Ontdek de groene en stille Faroer eilanden op een stalen ros.

Lees meer ›

First time stedentrip Faroer

23 januari 2021

In 8 dagen ontdek je de natuurlijke pracht van de eilanden én de kleine maar zeer fijne hoofdstad Tórshavn. Deze First Time Stedentrip is een dikke aanrader! Inclusief 3 dagtours met lunch!

Lees meer ›

Faroer in een huisje

23 januari 2021

De Færøer heeft onbeperkte mogelijkheden tot rust te komen in de mooie natuur. En hoe kan dat beter dan vanuit een heerlijke vakantiewoning naar keuze?

Lees meer ›

Faroer met lokale gids

23 januari 2021

Tijdens deze semi groepsreis ontdek je vanuit standplaats Torshavn de bekendste plekjes van deze prachtige eilandengroep onder leiding van lokale gids(en).

Lees meer ›

Wandelreis Faroer

23 januari 2021

Deze reis geeft je alle vrijheid enkele eilanden te ontdekken met je huurauto, en met behulp van de uitgebreide wandelgids maak je de mooiste wandelingen!

Lees meer ›