Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Vertrek Zuid IJsland

OW Flybus transfer IJsland

15 januari 2014

Boek op voorhand je transfer voor een rustige aankomst. Na aankomst en bij vertrek van iedere vlucht, rijden er transferbussen vanaf de luchthaven naar Reykjavík en v.v.

Lees meer ›

RT Flybus transfers IJsland

15 januari 2014

Boek op voorhand je transfers voor een rustige aankomst. Na aankomst en bij vertrek van iedere vlucht, rijden er transferbussen vanaf de luchthaven naar Reykjavík en v.v.

Lees meer ›

Blue Lagoon incl. vervoer

15 januari 2014

Met de transferbus vanaf de luchthaven op weg naar de stad maak je een stop bij de Blue Lagoon, waar je heerlijk kunt baden in mineraalrijk water van ongeveer 39 graden.

Lees meer ›

EXC6 Secret Lagoon

15 december 2013

De natuurlijke hotspring ‘Secret Lagoon’ van 38-40 graden celcius trakteert je op ultieme ontspanning en in de winter op een relaxte manier van Noorderlicht-spotten!

Lees meer ›

EXC9 Inside the Volcano

15 december 2013

Altijd al willen weten hoe de binnenkant van een vulkaan eruit ziet? Tijdens deze spectaculaire excursie naar de Thrihnukagígar vulkaan daal je af naar de bodem van de krater.

Lees meer ›

EXC10 Robinson Crusoe kajaktour

15 december 2013

Tijdens deze populaire tour kajak je door rivieren die bijna aandoen als een doolhof. Er gaat geen gids mee tijdens de tour, je hebt dus alle vrijheid om je tempo te bepalen.

Lees meer ›

EXC11 Lavatunnel tour

15 december 2013

Vlakbij Reykjavik ligt de Lavatunnel, de tour is een prachtige ontdekkingstocht naar vulkanische activiteit, leuk voor jong & oud! Kies uit een standaard tour, of een extreme tour voor avonturiers!

Lees meer ›

EXC12 Laki Superjeep tour

15 december 2013

De tocht naar Lakigígar is magnifiek! Per stoere superjeep reis je af naar de 25 km lange spleetvulkaan, ook wel Laki genoemd. In totaal zijn hier meer dan 100 kraters te vinden.

Lees meer ›

EXC16 Busvervoer Thórsmörk

15 december 2013

Vanaf de vroege zomer tot september vertrekt er dagelijks busvervoer vanuit Hvolsvöllur naar de vallei Thórsmörk, een wandelgebied dat prachtig verscholen ligt tussen 3 gletsjers.

Lees meer ›

EXC17 Bus Landmannalaugar

15 december 2013

In de zomer dagelijks vertrek van Hella naar Landmannalaugar. Een prachtig dal omringd door prachtig gekleurd ryolietgebergte, zeer geliefd bij wandelaars.

Lees meer ›