Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Vertrek Reykjavik

OW Flybus transfer IJsland

15 januari 2014

Boek op voorhand je transfer voor een rustige aankomst. Na aankomst en bij vertrek van iedere vlucht, rijden er transferbussen vanaf de luchthaven naar Reykjavík en v.v.

Lees meer ›

RT Flybus transfers IJsland

15 januari 2014

Boek op voorhand je transfers voor een rustige aankomst. Na aankomst en bij vertrek van iedere vlucht, rijden er transferbussen vanaf de luchthaven naar Reykjavík en v.v.

Lees meer ›

Blue Lagoon incl. vervoer

15 januari 2014

Met de transferbus vanaf de luchthaven op weg naar de stad maak je een stop bij de Blue Lagoon, waar je heerlijk kunt baden in mineraalrijk water van ongeveer 39 graden.

Lees meer ›

EXC2 Vulkanisch Reykjanes

15 december 2013

Breng een bezoek aan een actieve vulkaan! Onder leiding van een gids wandel je naar de actieve Fagradalsfjall vulkaanuitbarsting in Geldingadalur.

Lees meer ›

EXC3 Golden Circle dagtour

15 december 2013

Een volledige dagtour vol met misschien wel de bekendste plekjes van IJsland, de ‘gouden’ waterval Gullfoss, het heetwaterbronnengebied van Geysir en het Nationale Park Thingvellir.

Lees meer ›

EXC4 Golden Circle express tour

15 december 2013

Een bezoek aan de bekende ‘gouden’ waterval Gullfoss, het heetwaterbronnengebied van Geysir en het NP Thingvellir in een lekker tempo zodat je de rest van de dag vrij hebt.

Lees meer ›

EXC5 Golden Circle actief

15 december 2013

Naast een bezoek aan IJslands bekende Golden Circle gebied, maak je een een actieve, ca. 1 uur durende, sneeuwscootertour op de gletsjer Langjökull, gelegen in West IJsland.

Lees meer ›

EXC8 Zuidkustavontuur

15 december 2013

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze tour. Je reist naar het zuidelijkste punt van IJsland met zijn zwarte zandstranden. Onderweg bezoek je prachtige watervallen.

Lees meer ›

EXC9 Inside the Volcano

15 december 2013

Altijd al willen weten hoe de binnenkant van een vulkaan eruit ziet? Tijdens deze spectaculaire excursie naar de Thrihnukagígar vulkaan daal je af naar de bodem van de krater.

Lees meer ›

EXC11 Lavatunnel tour

15 december 2013

Vlakbij Reykjavik ligt de Lavatunnel, de tour is een prachtige ontdekkingstocht naar vulkanische activiteit, leuk voor jong & oud! Kies uit een standaard tour, of een extreme tour voor avonturiers!

Lees meer ›