Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
Team IJsland Tours Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland en Spitsbergen kun je bij ons terecht. Wij bieden een groot aantal vooraf samengestelde individuele- en groepsreizen, in zowel de zomer als de winter. Je kunt bij ons ook je eigen reis samenstellen.

In 2017 vieren wij ons 25-jarig bestaan, en doen wij onze IJslandreizigers een gratis Noorderlichtervaring kado!

Bekijk onze reizen

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
v.a. € 1395 bij 2 personen

IJsbergen & Noorderlicht

5 dagen Deze winterse groepsreis IJsbergen en Noorderlicht leidt je langs de highlights van Zuid-IJsland tot het beroemde ijsbergenmeer Jokulsarlon!

Spotlight

v.a. € 2398 bij 2 personen

Noorderlicht Fotoreis Herfst

9 dagen Tijdens deze Nederlandstalige groepsreis IJsland o.l.v. een professioneel fotograaf, gaan we op zoek naar het fascinerende Noorderlicht. Een prive-gletsjerwandeling voor de groep is inbegrepen.

Nieuws

Kado: Noorderlicht

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees verder ›

Klanten zeggen:

‘... Van de eerste kennismaking via mail, de telefonische gesprekken, de info, het roadbook, de vlucht, de hotels, de huurauto.... alles was super geregeld!! Het was echt uitstekend!! Jullie zijn een fantastisch team en dat mag zeker gezegd zijn!!! Een hele dikke, dikke dankjewel van mijn zoontje en mezelf voor ...’ lees verder ›

Onze brochure

Nieuwsgierig naar onze gids? Je kunt hier alvast een kijkje nemen.

Bestel de brochure.
Bekijk de bladerbrochure.