Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
Team IJsland Tours Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland en Spitsbergen kun je bij ons terecht.

In 2017 vieren wij ons 25-jarig bestaan. Daarom geven wij iedere reiziger die bij ons een pakketreis naar IJsland boekt met vertrek in ons jubileumjaar, een gratis Noorderlichtervaring!

Reis jij deze zomer met ons naar IJsland en houd je van fotograferen? Meld je dan aan voor één van de foto-workshops.

Lees verder

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
v.a. € 1103 bij 2 personen

Noorderlicht Mini Tour

5 dagen Groepsreis Zuid-IJsland: overdag bezoek je de bekendste highlights en 's avonds leer je over het Noorderlicht! Optioneel met gletsjerwandeling.

Spotlight

v.a. € 2949 bij 2 personen

Foto Avontuur IJsland

13 dagen Onze Fotoreis per terreinwagens o.l.v. 2 Nederlandstalige professionele fotografen op zoek naar onherbergzame plekken met behulp van stoere ISAK voertuigen!

Nieuws

Kado: Noorderlicht

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees verder ›

Klanten zeggen:

‘Het is een prachtig land waar bij de Noordelicht Ontdekking een hele mooie reis is om het land in de winter te leren kennen. Alles zit erin en de balans tussen rijden en niet-rijden is helemaal goed. De icecavetour (optionele excursie) is een aanrader! Het is een duur land, vooral de maaltijden zijn erg prijzig maar voor de rest zitten alle entrees in de reis. IJslandTours heeft ons helemaal goed voorzien in de voorbereiding en persoonlijke service. Houden zo!’ lees verder ›

Onze brochure

Nieuwsgierig naar onze gids? Je kunt hier alvast een kijkje nemen.

Bestel de brochure.
Bekijk de bladerbrochure.