Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

IJsland Tours nieuwsbrief

IJsland Tours nieuwsbrief

12 mei 2021

Groen licht!

Blijdschap overheerst, na het goede nieuws van gisteren bij de persconferentie. We gaan een mooie zomer tegemoet en kunnen binnenkort eindelijk weer reizen!

Veilig op reis

Bij IJsland Tours boek je veilig je (pakket)reis. Wil je weten wat dat precies inhoudt en wat het betekent dat wij aangesloten zijn bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds? Lees het in onze blog. Ook een maatwerkreis is gewoon te boeken voor deze zomer, dus laat je niet tegenhouden en plan jouw droomreis! Ga snel aan de slag met onze reis op maat tool.

Speciale aanbieding

Omdat we binnenkort weer mogen reizen hebben we, om dit te vieren, een speciale aanbieding voor de maanden juli, augustus en september! De 15-daagse autorondreis ‘IJsland Rond’ boek je nu met € 100 korting per persoon. De reis is inclusief vlucht, autohuur, 14 overnachtingen met ontbijt en een luchthaventransfer op dag 15.

Actiedetails:

  • vertrek: elke zaterdag
  • periode: 1 juli t/m 30 september!
  • verblijf: middenklasse hotels

Inspiratie opdoen voor je reis?
Bekijk ons vernieuwde (!) online magazine

Voor 2021 en 2022 brengen wij geen gedrukte papieren brochure uit. In plaats daarvan hebben wij ons volledig gestort op een up to date Online Magazine, voorzien van veel nieuwe pagina’s ten opzichte van de oude brochure! Zo vind je er nu reisverslagen én linkjes naar de reizen in terug! Benieuwd? Neem een kijkje, klik hier!

Vakantiebeurs

De vakantiebeurzen van dit jaar zijn vrijwel allemaal geannuleerd of in een andere vorm gegoten. Wist je dat de Vakantiebeurs Utrecht dit jaar online is? En als vaste deelnemer zijn ook wij (online) op de beurs te vinden!

Haal hier je ticket voor het interactieve online reisfestival ‘Dream now, travel soon!’ op 4 en 5 juni 2021!

Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving waarbij jij als vakantieliefhebber lekker kunt wegdromen. Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en kun je weer groots dromen over de mooiste reizen.

Reizen in de zomer van 2022

Vind je het toch nog spannend, heb je er geen goed gevoel bij of heb je simpelweg al andere plannen gemaakt voor dit jaar? Het is mogelijk om je, geheel vrijblijvend, in te schrijven voor meer nieuws over zomerreizen 2022! We zijn de programma’s en prijzen al aan het voorbereiden, en zodra we dat compleet hebben, ben jij er dan als eerste bij! Jouw gegevens worden veilig bewaard en enkel gebruikt om contact met je op te nemen zodra wij reizen voor 2022 kunnen boeken.

Interesse? Laat het ons weten op deze pagina: ijslandtours.nl/ik-wil-op-reis.

We hopen je binnenkort een Góða Ferð! (goede reis!) te kunnen wensen!


Facebook Twitter Google+