Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Faillissement d-reizen

Faillissement d-reizen

7 april 2021

Op 6 april jl. is helaas het faillissement uitgesproken van de reisbureaus van d-reizen. Wij wensen allereerst alle medewerkers van d-reizen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Heb jij via d-reizen een reis van IJsland Tours geboekt? Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, en nodigen je uit contact met ons op te nemen. Wij zoeken samen een oplossing op maat, afhankelijk van jouw boeking. Mogelijk zullen wij je moeten doorverwijzen naar de sgr voor het indienen van een claim, of mogelijk kunnen wij jouw reis alsnog uitvoeren. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of via telefoonnummer 030-2308010.


Facebook Twitter Google+