Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

IJsland Tours nieuwsbrief

IJsland Tours nieuwsbrief

26 maart 2021

Vulkaanuitbarsting Fagradalsfjall

Het is jullie misschien niet ontgaan, Moeder natuur heeft de bijnaam ‘land of ice and fire’ (weer) waargemaakt. Op 19 maart om 21:00 uur lokale tijd is de Fagradalsfjall vulkaan uitgebarsten. Er waren al wekenlang talloze kleine aardbevingen en ondergronds werd er bewegende lava geconstateerd. Alles wees er op dat een vulkaanuitbarsting waarschijnlijk binnen korte tijd zou beginnen. Wil je meer over deze prachtige, kleine en ongevaarlijke uitbarsting te weten komen? We hebben er een blog over geschreven, mét foto en filmmateriaal!

Reizen in zomer 2021

Helaas hebben we bij de laatste persconferentie te horen gekregen dat reizen tot en met 15 mei nog altijd afgeraden wordt. Doordat het negatieve reisadvies van kracht blijft kunnen wij tot deze tijd geen reizen uitvoeren. We kijken echter rooskleurig en positief naar komende zomer en hebben goede hoop dat wij onze prachtige bestemmingen weer kunnen (laten) bezoeken! Vanuit IJsland is het positieve nieuws dat er per 1 mei versoepelingen aan zitten te komen. Details zijn nog niet bekend, maar wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten. De meest up-to-date corona informatie vind je op onze website.

Veilig op reis

In alle reis-perikelen van het afgelopen jaar rondom corona, is in het nieuws vaak de term ‘pakketreis’ langs gekomen, omdat dat zo’n verschil maakt met ‘losse reissegmenten’. Ook de namen van de verschillende garantiefondsen zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zijn volop aan bod gekomen. Hoe zit dat nou precies? Lees het in onze blog.

IJsland Tours, dé maatwerk expert!

Er is veel aanbod qua reizen te vinden, maar soms ben je op zoek naar nét die andere route of insteek en kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Al onze autoreizen zijn op maat aan te passen en samen te stellen, zo hoef je dus niet eindeloos op zoek te gaan in dat bos, maar kun je direct je wensen aan ons doorsturen. Zoek niet verder…

IJsland Tours is de maatwerk expert! 

Je kunt bij ons, en met ons, héél eenvoudig jouw droomreis samenstellen. Ga snel aan de slag met onze reis op maat tool. Heb je hulp of advies nodig? Ook in deze gekke corona-tijden staat team IJsland Tours voor je klaar!

Bereikbaarheid

Elke werkdag zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken. En wist je dat wij tijdens deze tijden ook per chat bereikbaar zijn? Op onze website is rechts onderin onze chat te vinden, je hebt direct en live contact met één van onze reisexperts! Ook per mail zijn wij uiteraard goed bereikbaar. We streven ernaar tijdens werkdagen je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. Mail je ons in het weekeinde? Dan krijg je maandag bericht! Duurt het langer? Check dan even je spambox!

Winter 2021-2022

Wil je plannen maken om het majestueuze groen aan de hemel te spotten? Bevroren watervallen zien, misschien besneeuwde paden bewandelen? Onze reizen voor winter 2021-2022 zijn te boeken! Gun jezelf iets om naar uit te kijken en boek jouw winteravontuur IJsland. Kunnen we tegen die tijd nóg niet reizen door een negatief reisadvies (code oranje)? Dan wordt jouw reis door ons geannuleerd of in samenspraak met jou, omgeboekt.

We hopen dat wij snel weer kunnen zeggen: Góða Ferð! (goede reis!)


Facebook Twitter Google+