Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

IJsland Tours Nieuwsbrief - november 2018

IJsland Tours Nieuwsbrief – november 2018

16 november 2018

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wij presenteren met trots; onze brochure 2019-2020
  • Profiteer van de november aanbieding
  • Meivakantie Special
  • Op naar zomer 2019, nieuw reisaanbod!
  • Vroegboekkortingen

Wij presenteren met trots; onze brochure 2019-2020

Onze prachtige en vooral bijzondere bestemmingen komen goed tot hun recht in de brochure voor seizoen 2019-2020. We hebben de laatste maanden hard gewerkt en zijn trots op het resultaat. Naast het vertrouwde reisaanbod is er ook veel nieuws te vinden! Bij velen is hij al op de mat gevallen, voor diegenen die hem nog niet hebben: bestel hier je exemplaar (gratis verzending binnen NL).

Profiteer van de november aanbieding

Heb je zin om bevroren watervallen, besneeuwde bergtoppen en ijzige gletsjers met je eigen ogen te bekijken? Profiteer dan alleen deze maand nog van een extra voordeeltje op onze geselecteerde autoreizen. De extra korting is te verkrijgen in de maand november en geldig voor reizen met vertrekdatum t/m eind april. De lagere prijs is verwerkt in de reissom, neem eens een kijkje bij de immens populaire IJsland in een Notendop of wat denk je van de Korte Fly Drive?

Meivakantie Special

Voor wie nog aan het twijfelen is ‘wat te doen met de meivakantie?‘ hebben wij de perfecte oplossing. Speciaal voor deze vakantieperiode hebben we een mooie aanbieding voor een ontdekkingsreis door IJsland, kies zelf je type reis en ga op avontuur! Bij de reizen zijn inbegrepen: vlucht met Icelandair vanaf Düsseldorf, huurauto en 7 nachten verblijf.

Op naar zomer 2019, nieuw reisaanbod!

Zoals we eerder al even hebben laten vallen zijn er naast ons vertrouwde reisaanbod ook veel spannende, nieuwe reizen door ons samengesteld voor het nieuwe zomerseizoen. Een nu al populair concept zijn onze ‘weekjes’, elke regio heeft zijn eigen ‘weekje’ en ze zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Ideaal voor rustzoekers of reizigers met de wens een specifiek deel van IJsland te ontdekken. Op onze website zijn ze terug te vinden onder (o.a.) Weekje Noord, Weekje Oost of Weekje Hooglanden. We hebben daarnaast een veelgevraagde route nu uitgewerkt tot een prachtige autorondreis, de IJsland Compleet in Huisjes, een 21-daagse autoreis langs de ringweg inclusief bezoek aan de Westfjorden én zoveel mogelijk verblijf in vakantiehuisjes. Of… om tóch even terug te vallen naar de winter, de nieuwe en vooral zeer spectaculaire reis Winter in de Hooglanden, met verblijf in het adembenemend mooie Kerlingarfjöll.

Mocht je IJsland al bezocht hebben en meer interesse hebben in bijvoorbeeld het minder drukbezochte Groenland. Ons reisaanbod is flink vernieuwd nu nóg beter! Denk aan een 4-daagse “stedentrip” West Groenland Compleet, een 6-daagse sportieve Trekking in Oost Groenland of de bijzondere 10-daagse groepsreis Off the Beaten Track.

Of staan de ‘schapen’eilanden van de Færøer op je lijstje? We hebben een autoreis met een bijzondere insteek; de Wandelreis Færøer is een 8-daagse reis inclusief huurauto en uitgebreid wandelprogramma. Voor de sportievelingen onder ons hebben we naast de wandelreis ook een Fietsreis Færøer. En heb je zin in íetsje minder activiteit? Dan is de Færøer met Lokale Gids echt iets voor jou! Alle informatie is terug te vinden op onze website, klik vooral op de linkjes!

Vroegboekkortingen

Voor wie graag de zomer op reis wilt hebben wij uiteraard voldoende keuze, zoals hierboven genoemd hebben we veel nieuw aanbod! We hebben daarom voor de vroege vogels een vroegboekkorting van € 100 per persoon op onze auto- en groepsreizen IJsland bij vertrek van mei t/m september. De korting is geldig tot 1 december, de voorwaarden vind je op onze site. Daarnaast profiteer je ook van vroegboekkorting op camperhuur. Totale vrijheid, zelf je route bepalen en als je het ergens zó mooi vindt, dan blijf je toch nog een nachtje?! Een ideale manier van reizen. Bekijk snel de kortingen per aanbieder.

Góða Ferð! (goede reis!)


Facebook Twitter Google+