Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

IJsland Tours Nieuwsbrief - mei 2018

IJsland Tours Nieuwsbrief – mei 2018

25 mei 2018

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • IJsland; leuk in alle seizoenen
  • Aanbiedingen!
  • Wijzigingen Privacybeleid

IJsland; leuk in alle seizoenen

Wist je dat er het gehele jaar door naar IJsland gereisd kan worden? Ieder seizoen heeft zijn charme: bevroren watervallen, bloeiende bloemenvelden, middernachtzon of prachtige herfstkleuren. Er is voor ieder wat wils. De herfst is een fantastisch seizoen om in te reizen. Nog niet te koud, de natuur is ontzettend kleurrijk met gele en rode tinten én er is kans op het spotten van het Noorderlicht! Dit klinkt ons als muziek in de oren, jou ook? Ga mee op reis om deze pracht mooi op de gevoelige plaat te zetten tijdens de ‘Noorderlicht Fotoreis Herfst‘ o.l.v. Gerry van Roosmalen, het vertrek is op 29 september.

We genieten volop van de warme lentedagen maar zitten met ons hoofd al in de winter. Nu tijdelijk extra voordelig: onze complete stedentrip ‘Reykjavik Compleet‘, inclusief vlucht, verblijf en 3 excursies! Profiteer van de aanbieding en wie weet dobber jij komende winter in de Blue Lagoon…

Voor wie toch liever in de zomer op reis wilt hebben wij uiteraard voldoende keuze! Naast onze autoreizen, die ook als last minute nog te boeken zijn, profiteer je in verschillende maanden nu ook van flinke korting op camperhuur. Totale vrijheid, zelf je route bepalen en als je het ergens zó mooi vindt, dan blijf je toch nog een nachtje?! Een ideale manier van reizen. Bekijk snel de kortingen per aanbieder (niet alle aanbieders geven kortingen).

Wijzigingen Privacybeleid

Het zal niemand ontgaan zijn: Sinds vandaag is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Een goede zaak, want zo worden jouw gegevens beter beschermd! Het privacy-beleid van IJsland Tours was voor het intreden van deze wet reeds bijna exact afgestemd op de vereisten. Wij zullen bijvoorbeeld nooit iemand toevoegen aan onze e-maillijst die zijn/haar wens daartoe niet heeft bevestigd, we verkopen geen persoonsgegevens aan derden, en we zorgen dat toegang tot persoonsgegevens goed beschermd en beveiligd is. IJsland Tours hecht dus als vanouds veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Graag wijzen we je er daarom bovendien op dat wij ons privacy-beleid enigszins hebben aangepast om je duidelijker te informeren over bijvoorbeeld de doeleinden voor het gebruik van persoonsgegevens.

Deze e-mail heb je ontvangen omdat je je eerder hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief. Elke nieuwsbrief die we je sturen bevat een link om je op elk gewenst moment af te kunnen melden.

Wij versturen maximaal 1 nieuwsbrief per maand. Ook de komende nieuwsbrieven zullen weer vol leuke nieuwtjes, reistips en nuttige informatie staan. We hopen daarom dat jij hiervan op hoogte wilt blijven. Wil jij je onverhoopt direct afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.


Facebook Twitter Google+