Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Vervoer naar IJsland

Vervoer naar IJsland

11 november 2015

Icelandair

Deze moderne IJslandse luchtvaartmaatschappij biedt een uitstekende dienstregeling. Het hele jaar door wordt in de middag van Amsterdam naar Keflavík gevlogen (terugvlucht ’s ochtends). Daarnaast biedt Icelandair vluchten vanaf Brussel en Dusseldorf aan.

Bagagevrijdom Icelandair

Wanneer je vliegt met Icelandair zijn koffers en stoelen reeds inbegrepen. In de economy klasse mag je 23 kilo aan ruimbagage en maximaal 10 kilo handbagage meenemen.

Wat houden verschillende tariefsklasses bij de luchtvaartmaatschappij in?

Luchtvaartmaatschappijen delen in principe de vliegtuigstoelen in naar het alfabet, waarbij aan iedere letter een tarief vastzit. De eerst geboekte stoelen krijgen het laagste tarief, vervolgens gaat de prijs stapsgewijs omhoog. Er zit geen verschil in de stoelen- m.u.v. comfortklasse en business class, de door ons gehanteerde tariefsklassen zijn allemaal economy class stoelen. Er zijn daarnaast speciale aanbiedingsklasses binnen Icelandair. Aan deze klasses zijn speciale voorwaarden verbonden. Mocht dit van toepassing zijn dan zal je deze informatie altijd terugvinden in de boekingscondities per reis.

Smyril Line – Ferry vanuit Denemarken

De Smyril Line vaart met de MS Nörrona vanuit de Deense havenplaats Hirtshals, via de Færøer Eilanden naar Seydisfjördur aan de oostkust van IJsland. In het tussenseizoen is het vertrek vanuit Hirtshals op zaterdag, in het hoogseizoen iedere zaterdag en dinsdag. De afstand van Utrecht naar Hirtshals bedraagt ongeveer 1000 km. De Nörrona is een modern, volledig gestabiliseerd schip voorzien van airconditioning. Aan boord vind je de volgende faciliteiten: winkels, restaurants, bars, discotheek, nachtclub, fitness centrum, kinderspeelplaats, sauna en zwembad. Meer informatie over het vaarschema, prijzen en bij te boeken extra’s vind je op onze website: klik hier.


Facebook Twitter Google+