Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Reispapieren

Reispapieren

11 november 2015

Wanneer ontvang ik mijn reisboek & wegenkaart?

Het reisboek en de wegenkaart IJsland ontvang je, indien bij je reis inbegrepen, direct na ontvangst van de aanbetaling. Zo kan de voorpret snel beginnen!

Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

De reisbescheiden worden ca. 2 weken voor vertrek per post (tenzij anders vermeld) naar je verzonden. Bij onze autoreizen bestaat het reisbescheidenpakket uit vouchers, (e-)tickets, routebeschrijvingen, foldermateriaal en diverse extra’s. Let op: niet elk pakket reisbescheiden bevat dezelfde elementen die hier genoemd worden en de inhoud kan altijd wijzigen. Er zijn tevens reizen waarbij de reisbescheiden per mail naar je worden verzonden, zoals bijvoorbeeld bij de stedentrip Reykjavik pakketjes.


Facebook Twitter Google+