Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Reis boeken

Reis boeken

11 november 2015

Oriënterende fase 

Op onze website vind je ons uitgebreide reisaanbod terug met daarin voor ieder wat wils. Mocht je er niet helemaal uitkomen of wil je weten of een reis wel echt voldoet aan jouw wensen? Bel of mail met het team van IJsland Tours voor advies en informatie. Geheel vrijblijvend werken wij desgewenst een offerte/prijsopgave voor je uit voor een reis aangepast op jouw specifieke wensen.

Offerte stadium

Wij werken graag een offerte (evt. op maat) voor je uit. Een offerte is een voorlopige opgave gebaseerd op vluchtbeschikbaarheid die op dat moment geldig is. Vluchten kunnen wij (mits buiten 6 weken voor vertrek) vrijblijvend in optie zetten. Gedurende dit offerte stadium zullen wij deze vluchten op verzoek vasthouden en kunnen op deze manier het tarief in de offerte garanderen. De gebruikelijke optietermijn is 5 werkdagen (tenzij anders genoemd).

Optie op een reis?

Het is niet mogelijk om een optie op een gehele reis te krijgen. Wij kunnen vluchten vrijblijvend in optie boeken en eventueel een aanvraag voor een optie plaatsen bij de uitvoerende organisatie van een groepsreis. Op (hotel)accommodaties worden geen opties gegeven.

Ik ga akkoord met mijn offerte

Als onze offerte je aanspreekt en je wilt de reis gaan vastleggen kunnen wij voor je aan de slag. Wij vragen je om de benodigde gegevens en beginnen met boeken. Indien vluchten nog niet in optie staan zullen wij altijd eerst de vluchten boeken. Daarna boeken wij je accommodaties en als laatste zijn de excursies en huurauto aan de beurt.

Hoe lang duurt het aanvragen?

Het hangt van de periode en het type reis af, hoe lang wij nodig hebben om je boeking helemaal in orde te maken. Wij gaan er vanuit dat het boeken van een groepsreis maximaal 2 dagen in beslag neemt en het boeken van een autoreis ca. 1 week duurt. De kans is echter aanwezig, dat hoe later je boekt, hoe langer het kan duren. Dit omdat het dan bij ons en ter plaatse erg druk kan zijn. Ben je er vroeg bij, dan hebben wij niet langer dan ca. 1 tot 4 dagen nodig om alle elementen te boeken. De reden dat een aanvraag lang kan duren is omdat wij geen gebruik maken van een agent op onze bestemmingen en alles zelf benaderen en boeken. Hierdoor kunnen wij ook alle leuke plekjes voor je proberen te boeken… Mits nog beschikbaar!

De reis is geboekt, en nu?

Als alle elementen van je reis geboekt zijn sturen wij je de bevestiging tevens factuur van je reis toe. Indien je in meerdere accommodaties verblijft ontvang je van ons ook het overzicht van geboekte accommodaties. Deze documenten sturen wij altijd per mail.

Zijn er kosten verbonden aan het wijzigen van mijn reis?

Wanneer er een boekingsopdracht is gegeven, per e-mail/telefoon of via het boekingsformulier op de website, en de reis door ons is aangevraagd zijn de wijzigingskosten € 50 bij wijzigingen tot aan 2 maanden voor vertrek. Binnen 2 maanden voor vertrek zullen er hogere kosten berekend worden, omdat er dan ook vanuit onze contacten ter plaatse annuleringskosten berekend worden. Bij het wijzigen van de reisdata kunnen er toeslagen ontstaan, doordat de vluchten voller zitten, en er dus duurdere klasses beschikbaar zijn, dan tijdens de geoffreerde periode.

Hoe werkt het met betalen?

De factuur bevat alle informatie omtrent de betaling die je nodig hebt. Wij verzoeken je altijd eerst een aanbetaling te voldoen van 15% van de reissom, binnen 10 dagen na factuurdatum. Op 6 weken voor vertrek dient de restantbetaling bij ons op de rekening te zijn bijgeschreven. Je krijgt tussendoor geen nieuwe factuur of een herinnering. Het is dus belangrijk dat je de datum hiervan in je agenda noteert. Er zijn altijd uitzonderingen op deze regel, bij een vertrek binnen 6 weken dient de gehele reissom in 1 keer voldaan te worden. Hetzelfde geldt voor speciale aanbiedingen zoals bijvoorbeeld de stedentrip pakketten naar Reykjavik. Afwijkende betalingscondities bespreken wij altijd voordat wij de reis aan je bevestigen. Veilig online betalen is ook mogelijk bij ons, meer informatie vind je hier.

Bankgegevens IJsland Tours

ABN AMRO: NL14 ABNA 0446 0757 60
ING BANK: NL24 INGB 0005 3054 88

Voor betaling vanuit het buitenland heeft u de volgende codes nodig:
BIC: ABNANL2A IBAN: NL14ABNA0446075760


Facebook Twitter Google+