Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Munteenheid en betalen

Munteenheid en betalen

11 november 2015

Munteenheid IJsland

De munteenheid van IJsland is de IJslandse Króna (ISK). De wisselkoers schommelt nog al eens, maar ligt gemiddeld gezien rond de ISK 125 naar de EUR. Je kan de meeste valuta’s in de luchthaven, bij de banken en de wisselkantoren naar IJslandse Kronen wisselen.

Betalen op IJsland

We raden je aan vooraf geen geld te wisselen, de ISK is geen verhandelbare valuta en daarom is er bij een geldwisselkantoor (GWK) geen sprake van een gunstige koers. We raden je aan te pinnen bij aankomst op de luchthaven. Je hebt niet veel ‘cash’ nodig. De pinpas, Visa en MasterCard worden overal aanvaard en bankautomaten zijn makkelijk te vinden in de grotere plaatsen.

 


Facebook Twitter Google+