Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Belastingvrij inkopen

Belastingvrij inkopen

11 november 2015

Belastingvrij inkopen

Alle bezoekers van IJsland kunnen de plaatselijke BTW terugbetaald krijgen. Dit resulteert in een korting van maximum 15% op de verkoopprijs, vooropgesteld dat de bezoeker binnen 3 maanden na de aanschafdatum, IJsland verlaat. De totale koopsom (BTW incl.) moet per winkel minstens ISK 4.000 bedragen. Alle waren (behalve wolwaren) moeten bij de douane getoond (kunnen) worden. Op het vliegveld Keflavík geldt dit alleen voor formulieren voor belastingvrije aankopen die betrekking hebben op een terugbetaalde belasting voor een bedrag hoger dan ISK 5.000. Alle andere formulieren kunnen direct ingewisseld worden voor contant geld bij de bank Landsbanki Íslands in de vertrekhal.

Voor verdere informatie www.customs.is en Tax Free Worldwide IJsland. Tel. + 354-564 6400 ([email protected]).


Facebook Twitter Google+