Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Mogelijke BTW verhoging accommodatie IJsland

Mogelijke BTW verhoging accommodatie IJsland

11 september 2015

BTW verhoging van 11% naar 24%?

Op onze IJslandreizen is 11% BTW op accommodatie inbegrepen. Dit percentage is het huidig wettelijk vastgestelde BTW-percentage voor accommodatie in IJsland. De IJslandse regering heeft plannen om de wettelijke BTW op accommodatie per januari 2019 te wijzigen van het geldende gereduceerd BTW-tarief van 11% naar het IJslandse standaard BTW-tarief van 24%. Het is nog niet zeker óf, en zo ja, wanneer dit wordt doorgevoerd. IJsland Tours heeft het recht de reissom te verhogen bij wijzigingen in de vervoerskosten (met inbegrip van brandstofkosten) , de verschuldigde belastingen en heffingen, conform Artikel 5 van de ANVR-Reisvoorwaarden. Bij vragen hierover staan wij je graag telefonisch of per e-mail te woord.


Facebook Twitter Google+