Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Veilig op reis

Veilig op reis

30 januari 2014

IJsland Tours is lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Het lidmaatschap van de ANVR , wat onze branche-organisatie is en van het SGR geven je als klant de zekerheid dat je zaken doet met een betrouwbare organisatie, die zich houdt aan de afspraken zoals deze vastgelegd zijn in de voorwaarden. Meer informatie hierover vind je op onze website, klik hier. Meer informatie over het Calamiteitenfonds vind je op www.calamiteitenfonds.nl.

Verzekerd op reis

Bij elke reis is het mogelijk een reis- en/of annuleringsverzekering via ons af te sluiten bij de Europeesche Verzekeringen. Wij raden onze reizigers aan áltijd goed verzekerd op reis te gaan. Meer informatie over deze verzekeringen kan je vinden op onze website, klik hier.

 

 


Facebook Twitter Google+