Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Bel mij
Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
ijsland-meiden Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland en Spitsbergen en kun je bij ons terecht.

Geef je hier op voor één van onze komende informatiedagen.

Aanbieding: Boek een autoreis IJsland met vertrek zomer 2015 voor de prijs van 2014. Extra: € 25 vroegboekkorting per persoon!

Lees verder

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
vanaf € 1274 p.p.

Noorderlicht Ontdekking

IJsland - Aurora Borealis5

8 dagen Winter groepsreis West- en Zuid-IJsland inclusief begeleide excursies, waarbij we op zoek gaan naar de beste locaties om het Noorderlicht te spotten.

Spotlight

vanaf € 594 p.p.

Reykjavik incl. 3 excursies

IJsland - Reykjavik winter

5 dagen Citytrip Reykjavík met verblijf in een hotel naar keuze. De volgende 3 excursies zijn inbegrepen: een Noorderlichttour, een Blue Lagoon Tour en de Golden Circle Tour.

Klanten zeggen:

‘Wij hebben de Citytrip Reykjavík incl. 3 excursies (eigenlijk 4 stuks; Noorderlicht, Blue Lagoon, Golden Circle en Whale Watching-toer) geboekt via IJsland Tours. De boeking was duidelijk en liep probleemloos. Ruim van te voren kregen we de vouchers en informatie over onze reis. Dat was allemaal heel duidelijk. Verder was alles perfect geregeld door IJsland Tours... ’ lees verder ›

Onze brochure

Brochure
Bestel de brochure.

Bekijk de bladerbrochure.

Nieuws vulkaanuitbarsting

22-10-2014 En het blijft maar doorgaan. Volgens de laatste berichten heeft het lavaveld nu een oppervlakte van 60.7 km2, wat overeenkomt met 2/3 van de omvang van Manhattan, New York. Kijk hier voor de laatste video.

Lees verder ›