Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Bel mij
Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
ijsland-meiden Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

Zoals je van een echte IJsland specialist kunt verwachten vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, variërend van individuele reizen IJsland tot groepsreizen IJsland in zowel de zomer als de winterperiode. Meer informatie en achtergronden nodig om je vakantie naar IJsland te plannen? Kijk dan op onze bestemmingspagina’s. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland, Spitsbergen en Arctisch Canada kun je bij ons terecht.

Lees verder

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
vanaf € 1274 p.p.

Noorderlicht Ontdekking

IJsland - Aurora Borealis5

8 dagen Winter groepsreis West- en Zuid-IJsland inclusief begeleide excursies, waarbij we op zoek gaan naar de beste locaties om het Noorderlicht te spotten.

Spotlight

vanaf € 1219 p.p.

Vulkaan City Trip

Vulkaanuitbarsting Bardarbunga

4 dagen Dit is dé kans om de uitbarsting van een vulkaan van dichtbij te zien! IJsland is op het moment 'hot' vanwege de spleeterupties in het binnenland. Wees er snel bij!

Klanten zeggen:

‘Deze reis was voor ons door IJsland Tours perfect geregeld. Alle hotelboekingen en andere reserveringen klopten precies. IJsland is wel een Scandinavisch land, maar toch ook weer niet te vergelijken met andere Scandinavische landen. De vroegere aanwezigheid van de Vikingen, hun reislustigheid en de speciale natuurlijke omstandigheden voel je er aldoor. Ook in de IJslandse taal is men vlak bij de historie. Ik ben ervan overtuigd dat de letter Þ de eerdere versie is van de Engelse "th". Mijn film over onze reis is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=L9HfU3AfexI’ lees verder ›

Onze brochure

Brochure
Bestel de brochure.

Bekijk de bladerbrochure.

Nieuws vulkaanuitbarsting

14-09-2014, 18.00 uur Sinds onze laatste berichtgeving is er geen verandering in het eruptiegedrag geweest. De lava stroomt nog steeds gestaag door de rivier Jökulsá in. Door de eruptie vinden er landschappelijk grote veranderingen plaats. Sinds gisteren hebben zich in het Holuhraun gebied kraters gevormd, die een hoogte hebben bereikt van ca. 70 mtr.

Lees verder ›