Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Bel mij
Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
ijsland-meiden Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

Zoals je van een echte IJsland specialist kunt verwachten vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, variërend van individuele reizen IJsland tot groepsreizen IJsland in zowel de zomer als de winterperiode. Meer informatie en achtergronden nodig om je vakantie naar IJsland te plannen? Kijk dan op onze bestemmingspagina’s. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland, Spitsbergen en Arctisch Canada kun je bij ons terecht.

Lees verder

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
vanaf € 893 p.p.

Cirkel IJsland

IJsland - Strokkur3

8 dagen Bij deze autoreis rond IJsland bezoek je o.a. het geisergebied, prachtige watervallen, het ijsbergenmeer Jökulsárlón, diverse Nationale Parken en Myvatn.

Spotlight

vanaf € 1185 p.p.

IJsland Cirkel Plus

IJsland - Myvatn3

10 dagen 10-daagse autoreis Cirkel Plus langs de ringweg van IJsland met een 2-daags verblijf op het schiereiland Snaefellsness. Een mooie uitbreiding op onze Cirkel IJsland.

Klanten zeggen:

‘Mijn dochter wilde het Noorderlicht zien (én IJsland) voor haar 18de verjaardag. Dankzij IJslandTours is dit een reis geworden om nooit te vergeten! Het programma was super en al onze verwachtingen en meer nog werden ingelost. Jammer genoeg moeten we nu zeker terug om de rest van IJsland te kunnen ontdekken. Het was een zalige reis en we willen dit aan iedereen aanraden! Tine van der Keilen’ lees verder ›

Onze brochure

Brochure
Bestel de brochure.

Bekijk de bladerbrochure.

Fotoworkshop IJsland

De eerste fotoworkshop heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes! Er zijn nog verschillende plaatsen vrij voor de workshop van 10 mei, dus aanmelden kan nog steeds. In april en mei 2014 organiseren wij een aantal fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. De cursus wordt gegeven door beroepsfotograaf Rien Welman en docent fotografie Suzanne van Koolwijk. De fotoworkshop IJsland is bedoeld voor klanten, die bij IJsland Tours hun 2014 zomerreis hebben geboekt.

Lees verder ›