Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Bel mij
Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
ijsland-meiden Team IJsland Tours

Welkom bij IJsland Tours!

IJsland Tours is dé specialist in reizen naar IJsland, de Faerøer, Groenland en Spitsbergen. Wij geven je graag advies op maat bij het samenstellen van de ideale vakantie naar één van deze bestemmingen. Op deze website vind je een groot aantal vooraf samengestelde reizen, van individuele reizen tot groepsreizen en van zomer- tot winterreizen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en actuele informatie? Geef je dan hier op voor onze nieuwsbrief.

Lees verder

Zoek en boek

Kies bestemming
Kies vertrekmaand
Kies reisduur
Kies soort reis

Aanbieding

Alle aanbiedingen
v.a. € 1028

Rondje IJsland

IJsland - Strokkur3

8 dagen Tijdens deze autoreis Rondje IJsland reis je in 8 dagen langs de ringweg van IJsland en bezoekt de bekendste highlights zoals het geisergebied en het ijsbergenmeer.

Spotlight

v.a. € 1850

Noorderlicht Fotoreis Herfst

IJsland - Aurora Borealis1

8 dagen Tijdens deze Nederlandstalige groepsreis IJsland, gaan we op zoek naar het fascinerende Noorderlicht. We reizen met 6-8 personen, o.l.v. een professioneel fotograaf.

Nieuws

Winactie 'Ode aan IJsland'

Wanneer je een reis, met vertrek in september, naar IJsland boekt maak je kans om één van de 10 fotoboeken ‘Ode aan IJsland’ van fotograaf Gerry van Roosmalen te winnen! Deze actie is geldig van 18 juni t/m eind augustus.

Lees verder ›

Klanten zeggen:

‘IJsland Tours heeft een mooie job geleverd door een geweldige 12 daagse autorondreis voor ons (3 generaties 22-93 jaar) op maat samen te stellen, langs mooie, interessante plekjes. Elk van ons is aan zijn trekken gekomen. IJsland ontdekken? IJsland Tours kent bijzondere plekken! Mevr. Lisse’ lees verder ›

Onze brochure

Brochure

Nieuwsgierig naar onze gids? Je kunt hier alvast een kijkje nemen.

Bestel de brochure.
Bekijk de bladerbrochure.